CS2'de optimizasyon sorunu mu var?

3500IŞLEmci 16 GB Dual RAM 5500 XT ekran kartım var. Arada ufak takılmalar oluyor. Yarın yeni güncellemede deneyip haber vereyim.

Düzelse de 60-80 arası alırsın yeni motor, daha detay grafikler vs var hocam. CS2, CS:GO'dan bir tık az FPS verecek kabul etmek lazım.

Kaç FPS alıyorsunuz acaba.

Kısaca CS:GO'da daha yüksek FPS alıyordum. CS 2'de ciddi bir FPS düşüşü gözlemledim. Oyunun optimizasyonu sorunlu mu?
Sorunlu, hem de aşırı sorunlu.

Evet optimizasyonu sorunlu daha betada genelde oyunlarda optimizasyon en sonda yapılıyor.

Aynen öyle, yapılan oyunlarda optimizasyon en son iştir. Grafikler için de bu geçerli ama CS2'nin olayı grafik diye en sona bırakmamışlar.

Optimizasyon sorunu falan yok. Bizim işlemciler eski kalıyor artık. Oyun ağır.

Aynısı forest 2 de de var oyun ağır.
Hocam biraz az sallayın, 300FPS alıyorum bir anda dehşet FPS düşüşü oluyor. Hiç bir oyunda bunu yaşamadım, oyunda abartılacak grafik falan da yok. Oyun sıkıntılı, tek biz yaşamıyoruz emin olun.

Hocam biraz az sallayın, 300FPS alıyorum bir anda dehşet FPS düşüşü oluyor. Hiç bir oyunda bunu yaşamadım, oyunda abartılacak grafik falan da yok. Oyun sıkıntılı, tek biz yaşamıyoruz emin olun.
Sebebi parçacık detayları CS:GO'ya göre çok üst düzey olması. Sis detayları bulunduğu yeri kaplaması, bomba detayları,mermiler, silah yansıması küçük gibi gözüken ama bilgisayarı yoran detaylar.

Sorunlu, hem de aşırı sorunlu.

Aynen öyle, yapılan oyunlarda optimizasyon en son iştir. Grafikler için de bu geçerli ama CS2'nin olayı grafik diye en sona bırakmamışlar.

İ9 13.Nesilde neden olmuyor ?

Dual core işlemciyle gta 5 e girsem sonrada kasıyoe drop yiyorum desem optimizasyon sorunu mu diyeceksin ?

Oyun işlemci istiyor ağır. Güncellemelerle en fazla 20 fps artar artarsa droplar gider.

100 fps alıyorsa biri, güncellemeden sonra 200 250 ye vurmaz en fazla 120 130 olur.

Sebebi parçacık detayları CS:GO'ya göre çok üst düzey olması. Sis detayları bulunduğu yeri kaplaması, bomba detayları,mermiler, silah yansıması küçük gibi gözüken ama bilgisayarı yoran detaylar.
Olabilir aslında hocam, mermiler biraz sıkıntı çıkarmaya meyilli.
İ9 13.Nesilde neden olmuyor ?

Dual core işlemciyle gta 5 e girsem sonrada kasıyoe drop yiyorum desem optimizasyon sorunu mu diyeceksin ?

Oyun işlemci istiyor ağır. Güncellemelerle en fazla 20 fps artar artarsa droplar gider.

100 fps alıyorsa biri, güncellemeden sonra 200 250 ye vurmaz en fazla 120 130 olur.
Hocam olay şu, çok fps drop var. İşlemcim gayet güzel bir işlemci, zaten oyunda da güzel FPS alıyorum. Genelde 300 FPS alıyorum ama bu birden düşebiliyor, oyunun zaten FPS drop harici sorunu olduğunu düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı