Çözüldü CS2 en iyi DPI nasıl ayarlanabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CaptainKirk

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle sabah-ı şerifleriniz hayırlı olsun hocalarım.

İstediğim şey CS için CS olması önemli değil zaten ama oyunlar için nasıl DPI ayarını kendim için mükemmelleştirebilirim?

Çözüm
Sens'inizi kendinize göre ayarlayın deneyerek. DPI olarak çoğu profesyonel oyuncu 800-1200 ve 1600 DPI'ları kullanıyor. Eski oyunculardan bazıları hala 400 DPI kullanıyor. Ortalama bu DPI'lardan birini seçip oyunda kendine göre sens ayarlarsın. Ben mesela örnek olarak 1600 DPI ve CS2'de 0.31 Sens kullanıyorum. EDP'i olarak 496 çıkıyor yani 496 DPI ayarladığımda Sens'im 1 olarak kullanabilirim.
Sens'inizi kendinize göre ayarlayın deneyerek. DPI olarak çoğu profesyonel oyuncu 800-1200 ve 1600 DPI'ları kullanıyor. Eski oyunculardan bazıları hala 400 DPI kullanıyor. Ortalama bu DPI'lardan birini seçip oyunda kendine göre sens ayarlarsın. Ben mesela örnek olarak 1600 DPI ve CS2'de 0.31 Sens kullanıyorum. EDP'i olarak 496 çıkıyor yani 496 DPI ayarladığımda Sens'im 1 olarak kullanabilirim.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı