CS2 envanteri çalındı

OyunHaberi

Hectopat
Daha fazla  
CS2 de değerli skinlerim çalındı. Hırsız hesabıma bir yolunu bulup girmiş ve kendi hesabıyla benim hesabım arasında takas yapmış. Bu durumla ilgili 3 gündür desteğe 3-4 kere şikayette bulundum ama hiçbirinde geri dönüş alamadım ve destek bölümünde son yardım talepleri bölümüne baktığımda ise sayfa sanki daha önce hiç destek ile iletişime geçmemişim gibi bomboş ama benim daha önce geri dönüş aldığım destek taleplerim olmuştu. Skinlerimin çalındığını gördükten sonra direkt şifremi değiştirdim yani hesaba giriş yapan kişinin yaptığını düşünmüyorum ama olabilir mi? Belki hesaba tekrar giriş yapmıştır bilemiyorum. Ne yapmam lazım çarşamba gününe kadar sürem var yoksa skinlerin takas banı açılacak ve adam skinleri hesabından çıkaracağı için geri alma şansım kalmayacak muhtemelen ne yapmalıyım?

Geçmiş olsun dostum, adına üzüldüm. Steam çalınan skinleri geri vermiyor veya karşı taraftan alıp sana vermiyor. Geçmiş olsun.

Ama destek bölümünde CS2 de dolandırıldım diye bir bölüm var mademki Valve bununla ilgilenmiyor neden bu bölüm var ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı