CS2 eşleştirme sistemi nasıl yapılıyor?

Yer
ANTALYA
Daha fazla  
Bu oyun eşleştirme sistemini neye göre yapıyor ya da bu oyunun bir eşleştirme sistemi var mı? Benimle pingim 50-60 seviyelerinde aynı zamanda takımıma gelenlerin de seviyeleri en fazla 35-40 iken karşıya gelenlerin ortalaması 8-10 oluyor. Bu haksız bir rekabet değil mi çünkü ben daha adamın kolunu görmeden ölmüş oluyorum.

Bu oyun eşleştirme sistemini neye göre yapıyor ya da bu oyunun bir eşleştirme sistemi var mı? Benimle pingim 50-60 seviyelerinde aynı zamanda takımıma gelenlerin de seviyeleri en fazla 35-40 iken karşıya gelenlerin ortalaması 8-10 oluyor. Bu haksız bir rekabet değil mi çünkü ben daha adamın kolunu görmeden ölmüş oluyorum.
30-40 pingin çok fark yarattığını düşünmüyorum açıkcası.Valo da immo eloda frankfurtda 40 ms oynuyoz.Oyun ranklera oynayışına göre eşleştirir pinge göre eşleştirmez ama pinginizin az olduğu sunucularda eşleştirir.

30-40 pingin çok fark yarattığını düşünmüyorum açıkçası. Valorant da immo eloda Frankfurt'da 40 ms oynuyoruz. Oyun ranklera oynayışına göre eşleştirir pinge göre eşleştirmez ama pinginizin az olduğu sunucularda eşleştirir.

Ms fark peek sıralarında büyük fark yaratır. 6 ms ile 40 ms alan bir oyuncu aynı olmaz. @BlackDread seçkin var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı