CS2 FACEIT Premium alınır mı?

BoynuzluKitsune

Decapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Ekran Kartı: RX 580 8GB

Ram: Corsair Vegance DDR4 2X8 16GB 3000 mhz, Anakart: Gigabayte A320m, MSİ MAG A650BN 80+ Bronze PSU, Sistem türü: 64 bit
Normalde CS:GO'da 400 saati olan normal bir oyuncuyum. Rankım da en son novaydı. Artık CS2'deki votka içip dereceli gelen Ruslardan bıktığım için FACEIT'e geçmeyi düşünüyorum.

Bu görev mantığını anlamadım. Şu anda 35 TL gözüküyor. Her türlü karda gibi duruyorum. Günde 3 saat falan CS oynuyorum. Resimde de gösterdiğim gibi görevler bir aya göre zor değil gibi duruyor. Mesela 50 maç kazan diyor sonraki görev de 65 maç kazan diyor.

1.png
2.png
3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyat senelik planla 34 TL. Aylık fiyatı 49 TL vergiyle 60 TL oluyor. İlk görevler kolay ama 2. resimdekiler zor 5 kişi girmeden zor olabilir.

O fiyat senelik planla 34 TL. Aylık fiyatı 49 TL vergiyle 60 TL oluyor. İlk görevler kolay ama 2. resimdekiler zor 5 kişi girmeden zor olabilir.

Hocam peki ben şunu anlamadım benden 50Win al diyor ya hani 50Win aldım diyelim bir sonraki görevde 65 Win al diyor ben 50 Win'den devam mı edeceğim yoksa sıfırdan 65 Win almam mı gerekecek?

Hayır devam etmiyor. Her görevde kaç Win yazıyorsa baştan başlıyor. Toplam 200Win alman gerekiyor yani.

Hayır devam etmiyor. Her görevde kaç Win yazıyorsa baştan başlıyor. Toplam 200Win alman gerekiyor yani.

Ben 200 maç atabilir miyin sen onu sor. bi de hadi %50 win oranın var desen 400 maç atmak gerekiyor bir ayda. her maç 30dk ayda 200 saat gömmek lazım🤣

Aktif FACEIT oynuyorsanız avantajları için alınabilir, görevleri yapıp para kazanmak için almayı planlıyorsanız mantıksız.

Yok para kazanmak için değil sadece face it oynarken her ay kendi premium parasını çıkarabilir mi onu merak etmiştim. Çünkü her ay buna 60TL vermek istemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı