CS2 fare hassasiyeti yüksek mi düşük mü olmalı?

Yüksek DPI, düşük sens kullanmalısın. DPI yükseldikçe input lag azalır, daha doğru ve smooth oynanış sunar. 1600 DPI burada soft cap gibi düşünebilirsin.

DPI'nin öyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum 🤔 DPI sense oranla daha fazla etrafa dönmeyi artırıyordu. Sensi dengelemiş oluyoruz aslında sensle azaltıp DPI artırınca.
 
Yüksek DPI, Düşük Sens kullanmalısın. DPI yükseldikçe input lag azalır, daha doğru ve smooth oynanış sunar. 1600 DPI burada soft cap gibi düşünebilirsin.
Evet bu dediğini bir kaç yerde duydum lakin neden o zaman bütün esporcular 3200 dpı geçmiyorlar?

Düşük hassasiyette One tap daha rahat atılıyor eğer uzaktan oynamak daha rahat geliyorsa peekini ona göre al ve One tap odaklı oyna yakın içinde fareyi biraz daha fazla hareket ettirmen lazım onu da zamanla aşarsın çoğu profesyonel oyuncu düşük hassasiyetle oynuyor ben Valorant'ta pek düşük hassasiyetle oynamıyorum çünkü hızlı ajanlarla oynamayı seviyorum Raze Neon gibi ajanları oynadığım için orta sens ile oynuyorum.
Bende aşırı hızlı oynamayı seviyorum sağa sola arkaya çok hızlı bakıyorum ama onetab atarken çok zorlanıyorum

Tamamen alışma ile alakalı eskiden 1.05 sens 800 dpi ile oynardım ve çok iyi gelirdi. Şuan ise 600dpi 0.8 sens ile oynuyorum yine iyi geliyor fakat bazen acaba eskiden daha mı iyiydim diyip eski ayarlarıma geri dönmeye çalıştığımda çok hızlı geliyor.
Ama yine de hassasiyetinizi düşürmeniz daha iyi olur arttırmaya kıyasla.
Ben attırmak istiyorum aslında ama korkuyorum alışabilir miyim ki

Nasıl kolayca OneTap atıyorsan öyle ayarlıyorsun sorun ortadan kalkıyor. Gerisi çalışma ve zaman.

1000 DPI
2.0 sens

Fazla diyorlar ama bana cok rahat geliyor mesela o yüzden kimseyi dinleme.
O zaman sen bilekle oynmıyorsun kanka sadece elin hareket ediyor elinle oynuyorsun değil mi
 
Son düzenleme:
Evet bu dediğini birkaç yerde duydum lakin neden o zaman bütün esporcular 3200 DPI geçmiyorlar?

Bende aşırı hızlı oynamayı seviyorum sağa sola arkaya çok hızlı bakıyorum ama onetab atarken çok zorlanıyorum

Ben attırmak istiyorum aslında ama korkuyorum alışabilir miyim ki

O zaman sen bilekle oynmıyorsun kanka sadece elin hareket ediyor elinle oynuyorsun değil mi?

Hocam One tap atmak için crossu doğru yere koymanız lazım adamın peek atacağı yere doğru koyun mesela round başlarında çok etkisi oluyor adamın çıkacağı yerin biraz yakınına koyun çıkınca sıkın ölür.
 
En iyisi 1600'de kullanmak öyle değil mi, dün test ettim iyi gibiydi sensi ayarlamakta çok uğraştım ufak sens fazlalığı vardı ama arasını çok da açmadı crossun.
1600 en iyi nokta denilebilir. Bende 1600 ile kullanıyorum ona oranla windows imleç hızı ve oyunlarda sensimi düşürüyorum. Tabi bu demek değil 1600 DPI dan üstüne çıkarınca gecikme azaltmıyor, aksine DPI yükseldikçe gecikme azalmaya devam ediyor fakat aradaki fark çok çok az olduğundan hissedilebilir olmuyor ve oyunlarda ince sens ayarları yapmak zorlaşıyor. O yüzden 1600 en temizi.
 
1600 en iyi nokta denilebilir. Bende 1600 ile kullanıyorum ona oranla Windows imleç hızı ve oyunlarda sensimi düşürüyorum. Tabii bu demek değil 1600 DPI'dan üstüne çıkarınca gecikme azaltmıyor, aksine DPI yükseldikçe gecikme azalmaya devam ediyor fakat aradaki fark çok çok az olduğundan hissedilebilir olmuyor ve oyunlarda ince sens ayarları yapmak zorlaşıyor. O yüzden 1600 en temizi.

Ben hl oynuyorum 0.75 kullanıyorum sensi DPI aynı 1600 ama bazen 7Days to Die giriyorum 7dayste sens ayarlamak bayağı zor sens aralığı çok fazla küçük aralıklarla yaptırmıyor çözümde bulamadım yolu yok mudur bu oyundada aynı sense denk getirebilmek için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı