CS2 geldiği zaman CS:GO ne olacak?

normalbirinsan0

Centipat
Daha fazla  
CS:GO seçkin almayı düşünüyordum çok güçlü olmasa da makul seviyede CS:GO oynayabildiğim bir bilgisayarım var. Fakat CS2 güncellemesi sistem gereksinimlerine baktığımda bilgisayarımın kaldırmadığını görüyorum. CS2 geldiğinde CS:GO tarihe mi gömülecek yoksa oynamaya devam edebilecek miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO seçkin almayı düşünüyordum çok güçlü olmasa da makul seviyede CS:GO oynayabildiğim bir bilgisayarım var. Fakat CS2 güncellemesi sistem gereksinimlerine baktığımda bilgisayarımın kaldırmadığını görüyorum. CS2 geldiğinde CS:GO tarihe mi gömülecek yoksa oynamaya devam edebilecek miyiz?
Evet cs go tarihe gömülecek ve yeni adı CS2 olucak

CS:GO'ya güncelleme olarak gelecek CS2 tarihe gömülecek fakat csde'ki FPS'lere yakın FPS'ler alınması için Valve uğraşıyor deniyordu.

Optimizasyonu iyi olacak diyorlar + ileride illaki kaldıran bir PC alacaksın bekletme seçkin zamlanırsa üzülürsün.

CS2 geldiğinde CS:GO tarihe mi gömülecek yoksa oynamaya devam edebilecek miyiz?
CS2 yeni bir oyun değil, aksine büyük bir güncelleme. CS:GO'nun adı CS2 olmuş olacak, yani hala aynı oyun.

Eğer Source 1 motorunu daha fazla sevdiyseniz ara sıra CS: Source'u ziyaret edebilirsiniz. Hala eğlenceli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı