E sporcular cok akici olmak icin dusukte oynuyor sizde bu amacla oynuyorsaniz dusuk oynayin ama ben goruntuye bakarim diosaniz yuksekte oynayin.
Daha yüksek FPS alıyorsunuz çünkü muhtemelen işlemciniz ekran kartıyla darboğaz yapıyor. 1500X gibi bir kart 1660 Super'i besleyemiyor.Merhaba, CS2'de sanki grafikler yüksekken daha fazla FPS alıyormuşum gibi geliyor. Gerçekten öyle mi?
Merhaba, CS2'de sanki grafikler yüksekken daha fazla FPS alıyormuşum gibi geliyor. Gerçekten öyle mi?
Artık profesyonel oyuncular da 16:9 kullanmaya başladığını duyurdu, örnek olarak:Günümüzde en düşük ayarlar ve 1024x768 çözünürlük kullanan profesyonel oyuncular var. Ne kadar az detay o kadar fazla odaklanma. Sizin kafanızı karıştıran şey ise muhtemelen ekran kartınızın işlemcinizden daha güçlü olması. Yükü ekran kartına aktarınca FPS artıyor.
Tam aksini ispatlayabilirim. Şu an en sık kullanılan çözünürlük 4:3 oranında 1280x960.Artık profesyonel oyuncular da 16:9 kullanmaya başladığını duyurdu, örnek olarak:
![]()
NiKo CS2 settings, crosshair & config
Falcons Esports NiKo settings and setup, including CFG, crosshair, viewmodel, sensitivity and more. Always updated for CS2.prosettings.net
Birkaç oyuncu daha var ünlü ancak isimlerini unuttum. CS2'de artık 4:3'ün falan bir avantajı yok.
Artık profesyonel oyuncular da 16:9 kullanmaya başladığını duyurdu, örnek olarak:
![]()
NiKo CS2 settings, crosshair & config
Falcons Esports NiKo settings and setup, including CFG, crosshair, viewmodel, sensitivity and more. Always updated for CS2.prosettings.net
Birkaç oyuncu daha var ünlü ancak isimlerini unuttum. CS2'de artık 4:3'ün falan bir avantajı yok.
Zaten son günlerde 16:9'a geçilmeye başlandı ki Niko da bunu daha yepyeni açıklamış birisi. İspatlamak bir şeyi değiştirmiyor, e-sporcular alışkanlıklarından dolayı 4:3 oynardı ki CS2 bir oyunda 4:3 oynamanın daha çok ''Vurdum ama ölmedi'' denmesine sebep olduğu söyleniyor.Tam aksini ispatlayabilirim. Şu an en sık kullanılan çözünürlük 4:3 oranında 1280x960.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.