CS2 grafikler yüksek mi düşük mü olmalı?

Gqkmen42

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, CS2'de sanki grafikler yüksekken daha fazla FPS alıyormuşum gibi geliyor. Gerçekten öyle mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
E sporcular cok akici olmak icin dusukte oynuyor sizde bu amacla oynuyorsaniz dusuk oynayin ama ben goruntuye bakarim diosaniz yuksekte oynayin.

FPS oyunlarında ne kadar az detay o kadar focus demektir. O yüzden ayarları düşükte oynamanız dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldıracaktır.

Merhaba, CS2'de sanki grafikler yüksekken daha fazla FPS alıyormuşum gibi geliyor. Gerçekten öyle mi?
Daha yüksek FPS alıyorsunuz çünkü muhtemelen işlemciniz ekran kartıyla darboğaz yapıyor. 1500X gibi bir kart 1660 Super'i besleyemiyor.
Yine de gözü yoracak ve dikkat dağıtacak daha az unsur olduğu için düşük ayar daha iyidir.

Günümüzde en düşük ayarlar ve 1024x768 çözünürlük kullanan profesyonel oyuncular var. Ne kadar az detay o kadar fazla odaklanma. Sizin kafanızı karıştıran şey ise muhtemelen ekran kartınızın işlemcinizden daha güçlü olması. Yükü ekran kartına aktarınca FPS artıyor.

Günümüzde en düşük ayarlar ve 1024x768 çözünürlük kullanan profesyonel oyuncular var. Ne kadar az detay o kadar fazla odaklanma. Sizin kafanızı karıştıran şey ise muhtemelen ekran kartınızın işlemcinizden daha güçlü olması. Yükü ekran kartına aktarınca FPS artıyor.
Artık profesyonel oyuncular da 16:9 kullanmaya başladığını duyurdu, örnek olarak:

Birkaç oyuncu daha var ünlü ancak isimlerini unuttum. CS2'de artık 4:3'ün falan bir avantajı yok.

Artık profesyonel oyuncular da 16:9 kullanmaya başladığını duyurdu, örnek olarak:

Birkaç oyuncu daha var ünlü ancak isimlerini unuttum. CS2'de artık 4:3'ün falan bir avantajı yok.
Tam aksini ispatlayabilirim. Şu an en sık kullanılan çözünürlük 4:3 oranında 1280x960.

Evet geçenlerde videosunu izlemiştim

Tam aksini ispatlayabilirim. Şu an en sık kullanılan çözünürlük 4:3 oranında 1280x960.
Zaten son günlerde 16:9'a geçilmeye başlandı ki Niko da bunu daha yepyeni açıklamış birisi. İspatlamak bir şeyi değiştirmiyor, e-sporcular alışkanlıklarından dolayı 4:3 oynardı ki CS2 bir oyunda 4:3 oynamanın daha çok ''Vurdum ama ölmedi'' denmesine sebep olduğu söyleniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı