Fare ivmesi ile mi oynuyordunuz hocam siz?En önemli sorun kaç FPS alırsan al fare akıcılığı gitmiş ve bundan çok az bahseden kişi var. V-Sync açıkmış gibi hareket ediyor fare.
Fare ivmesi ile mi oynuyordunuz hocam siz?En önemli sorun kaç FPS alırsan al fare akıcılığı gitmiş ve bundan çok az bahseden kişi var. V-Sync açıkmış gibi hareket ediyor fare.
Hatamın olduğunu düşünmüyorum, bu oyunu pazarlıyorsan bazı şeyleri beta sürecinden farklı yapman gerekiyor oyunu herkese dağıttın çünkü. Neyse yine de bekleyip görelim. En azından keşke CSGO'yu da oynayabilseydik onu elimizden almasalardı.Hatalariniz burada basliyor zaten.
Evet, normalde çok tapping oynamam spray atmayı severim fakat bende artık rahatlıkla HS atabiliyorum sanırım böyle bir şey de var.Hiç sıkıntı yaşamayan tek benim sanırım. Ama birkaç tane buga denk geldim. Bir de HS atmak mı kolaylaştı anlamadım gelen geçen HS atıyor. Bende dahil.
Ne kadar sabirsiz ciktiniz arkadas, hele bir durun. Duzeltilmez diye mi korkuyorsunuz? Cok kastiniz sanki.
Hatamın olduğunu düşünmüyorum, bu oyunu pazarlıyorsan bazı şeyleri beta sürecinden farklı yapman gerekiyor oyunu herkese dağıttın çünkü. Neyse yine de bekleyip görelim. En azından keşke CS:GO'yu da oynayabilseydik onu elimizden almasalardı.
Evet, normalde çok tapping oynamam spray atmayı severim fakat bende artık rahatlıkla HS atabiliyorum sanırım böyle bir şey de var.
Yok hocam denk gelmedim.Bir de sen denk geldin mi bilmiyorum hem dün konusunu da açtım. Beni vuran kişi farklı ama sağ üstte gözüken ve öldüğümüz de de bizi öldüren gözüküyor ya. Beni vuran adamın değil. Yani beni X kişisi vurduysa y kişisi öldürdü diye gösteriyor. Dün 4-5 kere yaşadım bunu.
Hatamın olduğunu düşünmüyorum, bu oyunu pazarlıyorsan bazı şeyleri beta sürecinden farklı yapman gerekiyor oyunu herkese dağıttın çünkü. Neyse yine de bekleyip görelim. En azından keşke CSGO'yu da oynayabilseydik onu elimizden almasalardı.
Betadayken de aynı lafı söylüyordunuz, bitmemiş oyunu önümüze b.k gibi bıraktılar hala aynı yerdesiniz. Arkadaşım iyi güzel, yenilensin çağa adapte olsun ama, ben düne kadar mis gibi CS:GO oynuyordum, neden beni bitmemiş oyunu oynamaya zorluyorlar?
Zaten 10 senedir bekleniyor, bir sene daha geç çıksaydı da rahat rahat geçseydik.
Beta sürecinden doğru düzgün farkı yok. Neyse umarım düzelir diyelim, zaten fixlenmezse özellikle Türk tarafından çok oyuncu kaybeder. Çünkü Türk community'nin PC cacık çoğunlukla insanlarda CSGO'yu bu yüzden oynuyordu.Betadayken de aynı lafı söylüyordunuz, bitmemiş oyunu önümüze b.k gibi bıraktılar hala aynı yerdesiniz. Arkadaşım iyi güzel, yenilensin çağa adapte olsun ama, ben düne kadar mis gibi CS:GO oynuyordum, neden beni bitmemiş oyunu oynamaya zorluyorlar?
Zaten 10 senedir bekleniyor, bir sene daha geç çıksaydı da rahat rahat geçseydik.
Geliştiricilere bu sorunları nasıl söylebilirim? Eğer söyleyebilirseniz her şeyi açıklayabilirim sıkıntı yok. Nereden ulaşabilirim?Oturup sizlanmak yerine yasadiginiz problemleri gelistiricilere detaylariyla aktarin, daha hizli cozume kavusmus oluruz (-:
Beta sürecinden doğru düzgün farkı yok. Neyse umarım düzelir diyelim, zaten fixlenmezse özellikle Türk tarafından çok oyuncu kaybeder. Çünkü Türk Community'nin PC cacık çoğunlukla insanlarda CS:GO'yu bu yüzden oynuyordu.
Geliştiricilere bu sorunları nasıl söylebilirim? Eğer söyleyebilirseniz her şeyi açıklayabilirim sıkıntı yok. Nereden ulaşabilirim?
Oturup sizlanmak yerine yasadiginiz problemleri gelistiricilere detaylariyla aktarin, daha hizli cozume kavusmus oluruz (-:
Kimse sizi bir seye zorlamiyor ki. Her şey bir gun degisir, ki ihtiyaci var. Gelecek 5-10 yil icin kendine yer edinmis oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.