CS2'nin sorunları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Beta sürecinden doğru düzgün farkı yok. Neyse umarım düzelir diyelim, zaten fixlenmezse özellikle Türk tarafından çok oyuncu kaybeder. Çünkü Türk community'nin PC cacık çoğunlukla insanlarda CSGO'yu bu yüzden oynuyordu.

Geliştiricilere bu sorunları nasıl söylebilirim? Eğer söyleyebilirseniz her şeyi açıklayabilirim sıkıntı yok. Nereden ulaşabilirim?

Bunun disinda oyun incelemeleri, oyunun sosyal medya hesaplarina falan yazabilirsiniz.

Hocam ne yazık ki sorunlar betadan beri aynı, optimizasyon betadan beri sıkıntılı, lag betadan beri sıkıntılı. Bunlardan Valve'nin haberi vardır diye düşünüyorum.
Oyuncular çok aşırı hype yaptı ve bence mecbur çıkarmak zorunda kaldılar. Uzun süredir bekleniyordu, bari adam akıllı çıkartsalardı da geç çıksaydı oyun.

Bunun disinda oyun incelemeleri, oyunun sosyal medya hesaplarina falan yazabilirsiniz.
Sağ olun, birazdan yazarım.

Bir de sen denk geldin mi bilmiyorum hem dün konusunu da açtım. Beni vuran kişi farklı ama sağ üstte gözüken ve öldüğümüz de de bizi öldüren gözüküyor ya. Beni vuran adamın değil. Yani beni X kişisi vurduysa y kişisi öldürdü diye gösteriyor. Dün 4-5 kere yaşadım bunu.
Hocam demin ölüm maçı girdim ve aynı şeyi yaşadım. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı