CS2 için alınan RX 5070 Ti sistem iyi mi?

CS2'yi hayatının merkezinde yaşan bir başkası. Sana bu sistemi toplatan aklı kim verdi bir bu sistemi toplayarak neyi amaçlıyorsun iki +800 FPS mı bu sistemle daha iyi oynayacağını falan mı sanıyorsun.

Haci 5070 ti alacaksinda monitörün kaç hertz cs 2 için bence 5060 ti 16 gb beklemek baya iyi olucaktır hem vram üzmez hem fiyatı bence 7800x3d baya şov olmuś 4090 ile kullanılan bir kart benim onerim moni ninizin 240 hz ve 5 yil goturmesini istiyorsaniz ve cebiniz için ancak 4k isteyip üstüne 5 yıl dayanmasını istiyorsanız 5070 ti 7800x3d iyi olucaktır 5 yıl sonra valvın kalkıp cs 3 çıkaracağı yok önerim geniş bir kasa 800 veya 850w kaliteli psu 4k istediğiniz için bequiet son serilerinden bir kule tipi (arıza çıkarmaz) 3 fanlı asus msi gibi kaliteli bir ekran kartı yeter

Bende FACEIT oynuyorum sadece, +3K elo için 360 Hz cidden şart 7500F RTX 4060 sistem 280-400 FPS arası alıyor 7800x3D ve RTX 4060'lı sistem toplayıp ileride ekran kartını güncelleyebilirsin AMD ekran kartları gördüğüm kadarıyla CS de daha az FPS veriyor ben kendim 1660 Ti 5600X ile Inferno'da 180 FPS'lere kadar düşüyordum RTX 4060 ile 240 aşasığına inmiyordu ekran kartıda önemli artık CS için dediğim gibi 7800x3D ve RTX 4060 sistem toplarsan 360 Hz için yeterli olur nuke ve Inferno'da çok FPS düşüyor.

Bir güncelleme geçeyim.
Sıvı soğutucu aldım 2. El bayağı uyguna geldi.
En kötü kaliteti bir fan alıp değişim yaparım diye düşündüm
PSU değiştirdim.
Kasayı değiştirdim.
Bunlar için hepinize çok teşekkür ederim.

Tek bir sorunum kaldı bu PC toplama amacım bir daha PC'ye para vermek istemiyorum.
Bazı arkadaşlar derdimi tam anlamadı gibi geldi. Şimdi 2030 olsun.
Bu PC 110 FPS veriyor ben OC yaptım 130 oldu 1-2 sende öyle gitti diye düşünelim.

Ben bütün sistemi değiştirmem gerekir gibi düşündüm ama sanki ekran kartı halen darboğaz yapmayacak gibi. Sanki iade edip 3090 frlan almak gerekir gibi ya da ekranım 360 Hz alacaktım ileride benim 370 FPS almamın bir mantığı yok mu?

Bir güncelleme geçeyim.
Sıvı soğutucu aldım 2. El bayağı uyguna geldi.
En kötü kaliteti bir fan alıp değişim yaparım diye düşündüm
PSU değiştirdim.
Kasayı değiştirdim.
Bunlar için hepinize çok teşekkür ederim.

Tek bir sorunum kaldı bu PC toplama amacım bir daha PC'ye para vermek istemiyorum.
Bazı arkadaşlar derdimi tam anlamadı gibi geldi. Şimdi 2030 olsun.
Bu PC 110 FPS veriyor ben OC yaptım 130 oldu 1-2 sende öyle gitti diye düşünelim.

Ben bütün sistemi değiştirmem gerekir gibi düşündüm ama sanki ekran kartı halen darboğaz yapmayacak gibi. Sanki iade edip 3090 frlan almak gerekir gibi ya da ekranım 360 Hz alacaktım ileride benim 370 FPS almamın bir mantığı yok mu?
5070 ti yeterli olucaktır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı