CS2 için bedava hile indirdikten sonra bilgisayara virüs bulaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Extolss

Centipat
Daha fazla  
Şimdi ben CS 2'de bedava hile indirdim, exloader ve sharkhack bilen bilir çok buyuk yanlış yaptım farkındayım sonra onları Kaspersky, Avast, falan Windows kendı seyi ile sildim, temizlendi gözüküyor ama ben gücenmiyorum arkadaşlar. Senin PC formatla bile kurtarılamaz falan diyor, o hackler çok sıkıntı diyor. Ne yapacağım, yardım edin. Anlamadıgınız yer olursa söyleyeyim.

UEFI format yapın.

Öncelikle muhtemelen adamlar çoktan bilgilerini aktarmışlardır o yüzden kayıtlı şifrelerini değiştir. İkinci olarak herhangi bir virüsün temiz bir format ile temizlenmeyecek olmasına ihtimal vermiyorum, o yüzden en iyisi şifrelerini değiştir, bilgisayara mümkünse USB yardımı ile temiz bir format at ve bir dahakine oyunları hile yapmadan oyna :).

Hiçbir oyunda hile yapmak etik değildir.
Bilgisayarını USB ile formatla, bütün önemli şifrelerini değiştir ve mümkünse hesaba giriş yapılmış bütün cihazlardan çıkış yap. Geçmiş olsun zaten hesabın da VAC yemiştir/yiyecektir.

Öncelikle muhtemelen adamlar çoktan bilgilerini aktarmışlardır o yüzden kayıtlı şifrelerini değiştir. İkinci olarak herhangi bir virüsün temiz bir format ile temizlenmeyecek olmasına ihtimal vermiyorum, o yüzden en iyisi şifrelerini değiştir, bilgisayara mümkünse USB yardımı ile temiz bir format at ve bir dahakine oyunları hile yapmadan oyna :).
Şifrelerini formattan sonra değiştirmesi daha iyi olur çünkü izleyici varsa yeni şifreyi de öğrenirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı