CS2 için koçluk tutmak mantıklı mı?

Bruhmoment1

Hectopat
Daha fazla  
Aimimi geliştirebilecek başka bir yol olduğunu düşünmüyorum o yüzden koçluk tutmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Bir de hangi sitelerden tutmalıyım? Bilen varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'dan smoke yerlerini, maplerin belli başlı yerlerini öğrenirsen koça gerek kalmaz diye düşünüyorum, aim zaten her halükarda gelişecektir.

Herkesin az bir arastirmayla ya da biraz tecrube ile ogrenebilecegi seyleri sana anlatacak onun yerine oyuna kendini biraz daha ver bence.

Aimimi geliştirebilecek başka bir yol olduğunu düşünmüyorum o yüzden koçluk tutmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Bir de hangi sitelerden tutmalıyım? Bilen varsa sevinirim.
Paran varsa tut, yoksa tutma. Ayrıca Youtube'da yüzlerce video var. Oradan da bakabilirsin. Öğretmen varmış gibi öğrenmek istiyorsan koç tut. Tabii ki paran varsa.

Ayrıca güvenli bir link olduğunu düşünmüyorum, şu an araştırıyorum.

Aimini sen geliştiremeyeceksin de koç mu geliştirecek? Aç atölye haritasını oradan 500 tane adam vur sadece HS at koça falan gerek kalmaz.

Paran varsa tut, yoksa tutma. Ayrıca Youtube'da yüzlerce video var. Oradan da bakabilirsin. Öğretmen varmış gibi öğrenmek istiyorsan koç tut. Tabii ki paran varsa.

Ayrıca güvenli bir link olduğunu düşünmüyorum, şu an araştırıyorum.
Güvenli bir linki bulamadım hocam. Onun yerine Steam toplulukta gruplara girip yeni bir şeyler öğrenebilirsin. ❤️❤️

Aimini sen geliştiremeyeceksin de koç mu geliştirecek? Aç atölye haritasını oradan 500 tane adam vur sadece HS at koça falan gerek kalmaz.
Aim ile bir yere gelemez, oyun içi taktikte öğrenmesi lazım. Fakat konuda tek aim yazmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valla hocam CS de aynı mı bilmiyorum ama 3 sene önce Valorantta Goldda takılırken 4 5 ay aim geliştirmeye uğraşıp immo olmuştum. Bu tarz oyunlar oynayarak ekstra atolye haritalarında botları vura vura gelişir. Ekstra olarak AimLab kullanmıştım az bir süre.

Güvenli bir linki bulamadım hocam. Onun yerine Steam toplulukta gruplara girip yeni bir şeyler öğrenebilirsin. ❤️❤️

Aim ile bir yere gelemez, oyun içi taktikte öğrenmesi lazım. Fakat konuda tek aim yazmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir yere gelemez derken? Adam esporcu olmaya çalışmıyor ki, ayrıca 5 kişi girmiyorlarsa herkes farklı bir noktaya gidecek sadece aim olsa bile kurtarır zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı