CS2 için large boyutta mouse pad önerisi

Bütçe
2500

Yasin92662

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba CS2 için large boyutta yıllarca yıkayıp yıkayıp kullanabileceğim mouse pad önerisi lazım, mouse G PRO Superlight 2 kullanıyorum kaliteli bir mouse pad olsun fareyle beraber yıllarca değiştirmeden kullanmak istiyorum CS2 800DPI 1.5 sens oynuyorum, poron tabanlılara falan baktım inceledim ama karar veremedim, bir de kalın veya ince olması mouse pad de önemli midir fareyi kaldırıp koyarken zarar vermesinden de korkuyorum, Wraith'den önceden siparişler verdim oradan da önerebilirsiniz, şimdiki kullandığım mouse pad QCK Edge l boyut, değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Kullanıp memnun kaldığınız modelleri yazar mısınız arkadaşlar böyle yıllarca ben bunu foşur foşur yıkayıp yıkayıp kullanırım, ömürlük la bu dediğiniz modelleri yazabilir misiniz 😊 bir de poron taban uzun ömürlülük açısından iyi olur mu poron alsam, scr tabanlara göre.

Kullanıp memnun kaldığınız modelleri yazar mısınız arkadaşlar böyle yıllarca ben bunu foşur foşur yıkayıp yıkayıp kullanırım, ömürlük la bu dediğiniz modelleri yazabilir misiniz 😊 bir de poron taban uzun ömürlülük açısından iyi olur mu poron alsam, scr tabanlara göre.

Poron tabanlar uzun ömürlü olmaz, daha doğrusu poron taban yıkanmaz, hatta rulo dahi yapılması önerilmez. Bence tabanından çok yüzeyine odaklan. İnce değil kalın her zaman avantajlıdır. Ayrıca hibrit, Speed vs. ne tür bir şey arıyorsun?

Poron tabanlar uzun ömürlü olmaz, daha doğrusu poron taban yıkanmaz, hatta rulo dahi yapılması önerilmez. Bence tabanından çok yüzeyine odaklan. İnce değil kalın her zaman avantajlıdır. Ayrıca hibrit, Speed vs. ne tür bir şey arıyorsun?

Hibritlerin yüzeyi zamanla aşınınca hiç kullanılmaz hale geliyormuş o yüzden Speed alsam yavaşlasa bile hibrit seviyesine gelir yüzeyi de pütürlü değil de düz ise iyidir o zaman benim için diye düşünüyorum.

Bir de bu ürünü kullanan var mı nasıldır.

Hibritlerin yüzeyi zamanla aşınınca hiç kullanılmaz hale geliyormuş o yüzden Speed alsam yavaşlasa bile hibrit seviyesine gelir yüzeyi de pütürlü değil de düz ise iyidir o zaman benim için diye düşünüyorum.

Gayet iyidir üzmez. Ama bulabilirsen başka satıcıdan almanı tavsiye ederim.

Türkiye de bulabileceğin en Slow pad bu padden beklentiniz nedir ve nasıl bir yüzey istiyorsunuz?

Türkiye de bulabileceğin en Slow pad bu padden beklentiniz nedir ve nasıl bir yüzey istiyorsunuz?

Yüzeyi yıllarca dayanabilen eskimeyen ve biraz da kalın bir pad istiyorum 4 mm ve üstü kalınlıkta olursa iyi olur klassa mpc480'ler artık üretilmiyor onlar güzel gibiydi incelemeleri cordura kumaşı sağlammış, sizin ona yakın ve sağlam bu uzun ömürlü dediğiniz pad var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı