CS2 için monitör önerisi

Bütçe
10.000-15.000
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba dostlar, eski monitörü sattığım için yeni bir monitör arayışındayım.
Sadece CS2 oynuyorum. Panel takıntım yok marka takıntım var. Maalesef bazı sebeplerden ötürü mağazadan almam gerekli. F/P olarak attığım linkteki monitör hoşuma gitti.
Sizce nasıldır? 310 Hz 10.000 bütçe bandından ASUS olması hoşuma gitti. 24.5 inç tercihim.
27 inçte 4:3'de gözümü rahatsız ediyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece CS2 oynuyorum. Panel takıntım yok marka takıntım var. Maalesef bazı sebeplerden ötürü mağazadan almam gerekli. F/P olarak attığım linkteki monitör hoşuma gitti.
Sizce nasıldır? 310 Hz 10.000 bütçe bandından ASUS olması hoşuma gitti. 24.5 inç tercihim.
Eğer bütçeniz çıkarsa buna bakın derim.

Dragos ELITESeries E245FHD500 1ms FHD 500Hz HDMI DP 1920*1080 24.5 FreeSync G-Sync IPS Pivot Gaming Monitör | Atom Bilişim Panel lg panelmiş, bide ips panel yani sıkıntı çıkarırmı bilmem ama ön izlemede bi sıkıntısı yok gibi.

Dragos ELITESeries E245FHD500 1ms FHD 500Hz HDMI DP 1920*1080 24.5 FreeSync G-Sync IPS Pivot Gaming Monitör | Atom Bilişim Panel lg panelmiş, bide ips panel yani sıkıntı çıkarırmı bilmem ama ön izlemede bi sıkıntısı yok gibi.
Bu monitörün detaylı incelemesi var, panelide iyi bence alınabilir bi model.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu monitörün detaylı incelemesi var, panelide iyi bence alınabilir bir model.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende az önce onu izleyerek yazdımda adam içini sökerek de bakıyor bir sıkıntısı yok gibi monitörün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı