CS2 için şu an bıçak almak mantıklı mıdır?

tarıkeren

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA RTX 4050 - İNTEL CORE İ5 12500H - 16GB RAM
Şuan bıçak almayı düşünüyorum da, alırsam da taksitli alacağım pazar dışı ama şuan almak mantıklı mı sizce bıçak?
(160 dolar)

Şu an bıçak almayı düşünüyorum da, alırsam da taksitli alacağım pazar dışı ama şu an almak mantıklı mı sizce bıçak?
(160 dolar)

Yatırım amaçlı düşünüyorsan bu bütçedeki bıçaklar uygun değil. Piyasası çok değişmiyor çünkü. Bende alacağım yarın pazar banı kalktığı için ama sırf göz zevki diye alıyorum.

Yatırım amaçlı düşünüyorsan bu bütçedeki bıçaklar uygun değil. Piyasası çok değişmiyor çünkü. Bende alacağım yarın pazar banı kalktığı için ama sırf göz zevki diye alıyorum.
Hunstman Knife almayı düşünüyorum hocam bu bıçak için de mi geçerli dediğiniz?

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bu bütçedeki bıçaklar pek yatırımlık değil ama genel olarak şunu söyleyebilirim bıçak fiyatları pek düşmez bu saatten sonra. İstisnalar olabilir ama genel itibariyle öyle görünüyor. Yatırım tavsiyesi değildir.

FT diye tahmin ediyorum o fiyat bandında. Bu bıçak çok fazla oynamaz mesela çünkü alıcısı az satıcısı fazla.

Yatırımlık değil hocam ya göz zevki için alınır mı sizce? Hani satmam da oldu satmak istedim, satabilirim değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı