CS2 için şu an bıçak almak mantıklı mıdır?

Yatırımlık değil hocam ya göz zevki için alınır mı sizce? Hani satmam da oldu satmak istedim, satabilirim değil mi?

Almak istiyorsan al. Satmaya karar verirsen anında satılmaz ama.

Merhaba hocam yatırımlık ne önerirsiniz? Hem yatırım hem göz zevki asla zarara uğratmaz dediğiniz skin var mı?

Lore seven varsa alabilir. Genel olarak statüsü olduğu için zarar ettirmez diye düşünüyorum. Shadow daggers doppler veya gamma doppler de zarar ettirmez, ayrıca diğer dopplerlere göre ucuzlar. Bütçeyi biraz arttırırsak Huntsman knife marble fade olabilir. Ayrıca tiger tooth alınabilir.
Bütçem uygun olsa bowie knife tiger tooth alacaktım, onun yerine freehand aldım.

Lore seven varsa alabilir. Genel olarak statüsü olduğu için zarar ettirmez diye düşünüyorum. Shadow daggers doppler veya gamma doppler de zarar ettirmez, ayrıca diğer dopplerlere göre ucuzlar. Bütçeyi biraz arttırırsak Huntsman knife marble fade olabilir. Ayrıca tiger tooth alınabilir.
Bütçem uygun olsa bowie knife tiger tooth alacaktım, onun yerine freehand aldım.

Falchion önerir misin veya önerdiğin bir bıçak var mı 5-6 binlik.

Falchion önerir misin veya önerdiğin bir bıçak var mı 5-6 binlik.

Falchion alınabilir, yatırımlık istiyorsan Huntsman daha iyi olacaktır. Şu an uygun değilim piyasaya bakmak için ama beim bıçağım en son 6K diye hatırlıyorum. Bowie knife freehand FT. Gayet hoş ve güzel duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı