CS2 karşı takıma gelen hileci oyundan yasaklanmadı

Temmuz 2024'te karşımıza spin bot geldi hala ban yemedi desteğe defalarca yazdım bot mesaj atıp talebi kapattı.
Kanıt:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu Steam profili: Steam Community :: Bason

Bu hileciyi nasıl banlatirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek umurlarında değil gibi duruyor yıllardır. Böyle çok adam bildirdim. Birkaç tanesi dışında ban yiyenini görmedim. Destekle ilgilenen birisini tanımıyorsan zor. Banlanmaz kolay kolay.

Banlatamazsın. Ümitlenme ve FACEIT'e başla.

Gabe akraban olsa bunu göstersen ona o adam yine ban yemez.
Ben öyle çok try hard seven birisi değilim. Faceit hesabım var 79 tlye de abone olmuştum hatta. Sonra sarmadı. Basit eğlence daha çok bende. Ama bu herifin ban yememesi zoruma gidiyor.

Pek umurlarında değil gibi duruyor yıllardır. Böyle çok adam bildirdim. Birkaç tanesi dışında ban yiyenini görmedim. Destekle ilgilenen birisini tanımıyorsan zor. Banlanmaz kolay kolay.
Kanıt var ama dediğin gibi eğer başka yolu yoksa ban yemez. Kaç ay geçti aradan.

Ben öyle çok try hard seven birisi değilim. FACEIT hesabım var 79 TL'ye de abone olmuştum hatta. Sonra sarmadı. Basit eğlence daha çok bende. Ama bu herifin ban yememesi zoruma gidiyor.

Kanıt var ama dediğin gibi eğer başka yolu yoksa ban yemez. Kaç ay geçti aradan.

Aga FACEIT girersin obezler gelir normal girersin hile gelir ortası yok bunun.

Hilecilerin hepsi scout kullanıyor galiba, benim takıma da geldi adam 40kill aldı, oylama yapıyorum yine atmıyorlar, profilini şikayet ettim ama bir şey olmadı büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı