CS2 kasa nasıl düşer?

Hakanoper

Centipat
Daha fazla  
CS2 seçkin satın aldım, daha 1 saat önce ve bana bazen maç sonlarında kazansamda kaybetsemde bazen kasa düşebiliyor mu ve haftalık olarak kasa nasıl düşürüyoruz? Ne yapmamız gerek, kısaca biri açıklarsa ne avantajları var güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2 seçkin satın aldım, daha 1 saat önce ve bana bazen maç sonlarında kazansamda kaybetsemde bazen kasa düşebiliyor mu ve haftalık olarak kasa nasıl düşürüyoruz? Ne yapmamız gerek, kısaca biri açıklarsa ne avantajları var güzel olur.

Seçkin var mı? Varsa rekabetçi veya yoldaşda düşer kasa ve her maç kesin düşecek diye bir durum yok hocam.

Seviye atladığınızda drop alırsınız haftada 1 düşüyor her çarşamba gece 4'te yenilenir drop.

Salı çarşambaya bağlayan gece 1 hakkınız açılıyor, haftalık 1 kasa düşürüyorsunuz. Genelde 0.35 dolar ile 1,90 dolar arasında değişiyor kasa fiyatları ama nadiren pahalı bir eşya ya da kasa verilebiliyor sistem. 1 defasında 22 dolar değerinde kasa vermişti ve satmıştım. Ama değerli olan bir öğeyi yılda bir kez alabildim şimdiye kadar.

Mağazaya bakın orada göreceksiniz level atladıkça düşüyor. Her hafta çarşamba günü yenileniyor 1 kasa 1 skin alabiliyorsunuz kasa kesin oluyor 3 tane de ekstra seçenek oluyor skin - sprey gibi kendiniz seçiyorsunuz.

Oyunu oynayın hocam.
Oyun modu farketmeksizin alabiliyorsunuz ama yoldaş, rekabetçi ve seçkin modlarında daha fazla xp geliyor.
(Seçkin modu için 10. Seviyeye ulaşmanız gerekiyor)
Arkadaşların da dediği gibi her çarşamba yenileniyor.

nasıl yani hem bazen maç sonları düşüyor ve level atlarsak çarşamba gece o atladığımız level rankına göre hediye mi veriyor

Hayır maç sonu düşmüyor sadece level atlayınca mağazadan görüyorsunuz oradan seçiyorsunuz 4 tane arasından sonrasında level atlasanız da haftaya çarşambaya kadar alamıyorsunuz zaten yazıyor mağazaya girin görürsünüz.

Nasıl yani hem bazen maç sonları düşüyor ve level atlarsak çarşamba gece o atladığımız level rankına göre hediye mi veriyor.

Maç sonlarında düşme olayı eskidendi seviye atlayıp mağazaya tıklıyorsun oradan 2 tane drop seçiyorsun daha drop düşmüyor sonra çarşamba 4E kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı