CS2 kasmaya başladı

İşletim sistemi
Windows 11
Bende CS2 geldiğinden beri FPS yönünden sıkıntım yoktu. Şu son 1 haftadır gelen güncellemelerden sonra FPS'im bayağı düştü ve input lag oluşmaya başladı haliyle. Ya son yaptığım NVIDIA sürücü güncellemesi kaynaklı veya CS2'nin güncellemelerinden dolayı. Çoğu kişi bu durumu yaşadığına göre CS2'den dolayı diye düşünüyorum. Ayarlarınız ile alakası yok, normalde ölüm maçında rahat 200FPS oynardım zaten sabitleyip oynuyordum yani sabit 200 oynuyordum ki daha fazla da alıyorum. Şu son güncellemelerden sonra 80-90FPS'te oynuyorum ve fena input lag var sunucularda özellikle.

Genel bir sorun, son güncellemelerden sonra ben de düşüşler yaşadım, arkadaşlarım da yaşadı. Sanki oyun yapımcıları ile ekran kartı yapımcıları anlaşmalı, oyunun optimizasyonunu azıcık bozalımda yeni ekran kartı alsınlar gibi paranoya yapıyorum bazen komik bir şekilde.

Rahatlıkla aldığım FPS'ler resmen yerini droplara bıraktı.

Laptop değil değil mi?

Hayır.

Valorant FPS'in kaç acaba.

Bende CS2 geldiğinden beri FPS yönünden sıkıntım yoktu. Şu son 1 haftadır gelen güncellemelerden sonra FPS'im bayağı düştü ve input lag oluşmaya başladı haliyle. Ya son yaptığım NVIDIA sürücü güncellemesi kaynaklı veya CS2'nin güncellemelerinden dolayı. Çoğu kişi bu durumu yaşadığına göre CS2'den dolayı diye düşünüyorum. Ayarlarınız ile alakası yok, normalde ölüm maçında rahat 200FPS oynardım zaten sabitleyip oynuyordum yani sabit 200 oynuyordum ki daha fazla da alıyorum. Şu son güncellemelerden sonra 80-90FPS'te oynuyorum ve fena input lag var sunucularda özellikle.

Sıcaklıklar kaç ortalama onu söyle.

Maksimum 60 2. ekranda anlık izliyorum.

Valorant FPS'in kaç acaba.

Valorant girmiyorum ama sanırsam en son 200-250 civarı olması lazım. 2-3 hafta önce girmiştim öyle olması lazım ama isterseniz dm girip bakarım hemen.

Valorant girmiyorum ama sanırsam en son 200-250 civarı olması lazım. 2-3 hafta önce girmiştim öyle olması lazım ama isterseniz DM girip bakarım hemen.

Ayarları en düşük şekilde 1280*1024 ayarlarda keskinlik modları en yüksekte test edersen aşırı mutlu olurum.

Ekran kartın da 60 dereceyse sıkıntı var 60 derece ekran kartı için az sistem tam güç çalışmıyor olabilir mi?

CS ve Valorant gibi oyunlar işlemci kullandığı için gayet normal diye düşünüyorum açıp kaç derece diye bakmadım ama ekran kartı sömüren oyunlarda bile 75-78 anca oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı