Çözüldü CS2 nasıl rank atlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dexter_Morgan31

Decapat
Makaleler
8
Daha fazla  
Şimdi rekabetçi giriyorum, takımımın 14 kill ortalaması olurken benim 28 kill’im oluyor. E hala rank atlayamıyorum, o nasıl oluyor? Prime oyuncusuyum. Rank atlamak için Premier mı girmek gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Premier zorunlu değil, 28 kill almak tek başına yeterli değil. Takımın round kazanmalı, senin Kill'lerin de impactli olmalı, sonrasında MMR Rankın diğerlerinden yüksek olabilir, bir de Win-lose oranı.
Premier zorunlu değil, 28 kill almak tek başına yeterli değil. Takımın round kazanmalı, senin Kill'lerin de impactli olmalı, sonrasında MMR Rankın diğerlerinden yüksek olabilir, bir de Win-lose oranı.

Çözüm
Oyunda iki tane rank sistemi var. Premier modda 15K-20K gibi puanlardan oluşan rankınız kazanırsınız. Bundan ayrı olarak rekabetçi modda harita başına kazandığınız eski Silver, Nova gibi ranklar mevcut. Bu ranklar oynadığınız haritaya özeller ve sadece o haritadaki maçlarınızdan etkilenirler. Aynı anda Premier modunda 20.000 puan, Mirage'de Nova 3 ve Inferno'da supreme olabilirsiniz.

Oyunda iki tane rank sistemi var. Premier modda 15K-20K gibi puanlardan oluşan rankınız kazanırsınız. Bundan ayrı olarak rekabetçi modda harita başına kazandığınız eski Silver, Nova gibi ranklar mevcut. Bu ranklar oynadığınız haritaya özeller ve sadece o haritadaki maçlarınızdan etkilenirler. Aynı anda Premier modunda 20.000 puan, Mirage'de Nova 3 ve Inferno'da supreme olabilirsiniz.
Hocam, 3 maç ard arda kazandım ancak değişiklik yok. Bu ne saçma bir şey? Ben 14 kill alan adamla oynamak zorunda mıyım? Takım kötü geliyor, ard arda 5-8 maç kazanamam ki bu mantıkla.

Hocam 3 maç üst üste kazanıp rank atlamanız için MMR'ınızın çok yüksek olması lazım. Ortalama 5-6 galibiyet ile rank atlayabilirsinz.

Bundan sonra Premier girecegim galiba cunku 28 kill alan adami 14 kill alan adamla ayni kefeye koyup 5-6 Mac kazanmasini beklemek gulunc.

Premier zorunlu değil, 28 kill almak tek başına yeterli değil. Takımın round kazanmalı, senin Kill'lerin de impactli olmalı, sonrasında MMR rankın diğerlerinden yüksek olabilir, bir de Win-lose oranı.

Yahu cildirmamak elde degil ki, 4 kisiyiz karsi takim 5 kisi ve 3 kisiyi alip ölüyorum bizim kalan 3 kisi 2 kisiye yeniliyor. Parasi olup Deagle almalari da cabasi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı