Yakın zamanda düzeleceğini zannetmiyorum, "CS2" ye geçiş aynı Source'den GO'ya geçiş gibi oldu. Hata dolu, sistem kemiren bir hâl aldı. Benim fikrimce "CS2" bir hata oldu...Bunu tartışmak için buraya geldim. 2-3 haftadır girmiyordum. Bugün güncelleyip gireyim dedim ve oyun bana bayağı akıcı gelmeye başladı. FPS'yi normalde 70 ile sabitlemiştim arada takılıyor diye. Bugün FPS Max'ı kaldırıp denedim ve oyunda herhangi bir takılmayla karşılaşmadım. Oyun 70 FPS de bile akıcı geldi gözüme. Donma kasma vs. görmedim. Sizde de böyle mi?
Bunu tartışmak için buraya geldim. 2-3 haftadır girmiyordum. Bugün güncelleyip gireyim dedim ve oyun bana bayağı akıcı gelmeye başladı. FPS'yi normalde 70 ile sabitlemiştim arada takılıyor diye. Bugün FPS Max'ı kaldırıp denedim ve oyunda herhangi bir takılmayla karşılaşmadım. Oyun 70 FPS de bile akıcı geldi gözüme. Donma kasma vs. görmedim. Sizde de böyle mi?
bakınca değil ama içine girince 150lere geriliyor bende. en düşük fps smoke içiSmoke baktığım zaman sizde de FPS düşmesi oluyor mu arkadaşlar? Ayarlar en yüksekte ve normalde 150-160 civarı alırken 40'lara kadar düştüğünü gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.