CS2 paket loss neden olur?

fatihboysan

Kilopat
Merhaba iyi Sosyaller. Bufferbloat testinde paket loss falan görünmüyor fakat oyuna girdiğimde %20-40 alıyorum. Modemi resetledim birkaç defa. Oyun dosyalarını da doğruladım. Kabloları da kontrol ettim ama bir sonuç alamadım neden olabilir acaba?

Merhaba iyi Sosyaller. Bufferbloat testinde paket loss falan görünmüyor fakat oyuna girdiğimde %20-40 alıyorum. Modemi resetledim birkaç defa. Oyun dosyalarını da doğruladım. Kabloları da kontrol ettim ama bir sonuç alamadım neden olabilir acaba?
Genellikle internetten olur. Arka planda fazla internet kullanan uygulama vb. varmı?

IMG_20251228_002846.jpg

Genellikle internetten olur. Arka planda fazla internet kullanan uygulama vb. varmı?
Kontrol ettim.

IMG_20251228_002846.jpg

Kontrol ettim. Göze çarpan birşey göremedim.

Dosya Ekleri

• IMG_20251228_003842.jpg
    IMG_20251228_003842.jpg
    156,1 KB · Görüntüleme: 24
İnternet hızınız düşükse, interneti başka kullanan varsa packet loss çıkabilir. Modeme bağlı bütün cihazları kapatıp denediniz mi? İnternet hızınız kaç?

Bahsettiğiniz şeyi denedim fakat göremedim.

Herhangi bir Türk topluluk sunucusuna ya da Xplay'den bir Türk sunucusuna girip packet loss var mı diye kontrol eder misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı