CS2 Premier ranklarınız nedir?

YunUsta

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Ogrenci
Herkese merhaba, CS2 çıkalı 1 yılı geçti ve Premier oynayan türkle hiç karşılaşmadım diyebilirim (yüksek eloda oynadığım içinde olabilir bilemiyorum). Genel olarak ayda bir girip maç atıyorum belki de bu yüzden karşılaşmamış olabilirim. Gelelim sorumuza Premier modunu oynuyor musunuz, rankınız varsa ne durumda, Premier modundan memnun musunuz ve kendi düşünceleriniz nelerdir? Şimdiden iyi sosyaller :).
Ben başlıyorum;

1732557521932.png

1732557671740.png

Herkese merhaba, CS2 çıkalı 1 yılı geçti ve Premier oynayan türkle hiç karşılaşmadım diyebilirim (yüksek eloda oynadığım içinde olabilir bilemiyorum). Genel olarak ayda bir girip maç atıyorum belki de bu yüzden karşılaşmamış olabilirim. Gelelim sorumuza Premier modunu oynuyor musunuz, rankınız varsa ne durumda, Premier modundan memnun musunuz ve kendi düşünceleriniz nelerdir? Şimdiden iyi sosyaller :).
Ben başlıyorum;

Eki Görüntüle 2360245

Eki Görüntüle 2360248

Premier modunu bayağı önce bıraktım hileden dolayı CS2'ye sadece kasa düşürmek için ya da FACEIT için girerim. Bazen de Jailbreak AWP lego falan.

Premier modunu bayağı önce bıraktım hileden dolayı CS2'ye sadece kasa düşürmek için ya da FACEIT için girerim. Bazen de Jailbreak AWP lego falan.

Hocam bana Premier'de hile en son 5 ay öncesinde geldi. Tabii öncesinde oyunda her 10 Premier maçından 8'inde hile vardı şu an FACEIT 1500-2600 elo arası oyuncu havuzuyla oynuyorum genel olarak. Maçlarda çok zor geçiyor 23 round altı biten maçım yok.

21.300'düm. Bugün eşi benzeri görülmemiş 7 lose streak ile 18.700'e düştüm, o yüzden şimdilik saldım. Tamamen solo şekilde oynadığımı da belirteyim. Karşıya 27K rage aimlock hile falan geldi, dedim yok premier kasmaya değmez.
Bende aynı bu şekilde FACEIT geçmeye karar verdim, bir kaç saat öncede 2.0 duyuruldu ve yarın çıkıyor FACEIT başlamanızı tavsiye ederim.

Bende aynı bu şekilde FACEIT geçmeye karar verdim, birkaç saat önce de 2.0 duyuruldu ve yarın çıkıyor FACEIT başlamanızı tavsiye ederim.

Premiere ayda 1-2 kere girip çıkıyorum hocam rankı açmak için. Aslında FACEIT kasmak istiyorum ama tek başıma girincede vurmama rağmen bazen kazanamıyorum maç kilitleniyor belli bir yerden sonra. Şu anki FACEIT elom 1423 170 maçım var 1.45 kd ortalamayla oynuyorum ve bu yüzden takıma eli kolu olmayan adam atıyor. 10 levele kasmak için iyi oynayan Duo'ya ihtiyacım olacak gibi :).

Premiere ayda 1-2 kere girip çıkıyorum hocam rankı açmak için. Aslında FACEIT kasmak istiyorum ama tek başıma girincede vurmama rağmen bazen kazanamıyorum maç kilitleniyor belli bir yerden sonra. Şu anki FACEIT elom 1423 170 maçım var 1.45 kd ortalamayla oynuyorum ve bu yüzden takıma eli kolu olmayan adam atıyor. 10 levele kasmak için iyi oynayan Duo'ya ihtiyacım olacak gibi :).
Tek başına 10 level olmak imkansız gibi bir şey, kesinlikle en azından iki kişi olmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı