CS2 sayesinde Valorant patlama yaşayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet patlama yaşadı ama valo değil cs2. Dün cs2 de 1 milyon oyuncu vardı biz maç aratırken ve oyun hala herkese açılmadı henüz. Oyun 10 saniyede maç buluyor ama sen napacaksın zaten, valo oynamaya devam edebilirsin.
CS GO oyuncu rekorunu geçmediği sürece patlama yapılmış sayılmaz. Umarım sorunsuz bir oyun olur da CS 2 oynarız bir süre. 2 milyon oynanma rekoruna ulaşacağını düşünüyorum tam sürümünde. Bakalım artık

Aynen pampa CS2 çok iyi pampa tüm sorunları fixlediler pampa.beta bitince her şey düzelmiş olacak pampa.... Yavaş yavaş gözleri açılmaya başlıyor insanların.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
CS2'ye büyük güncellemeler gelmezse CS'nin sonu olacak, evet tabii ki de oynayan büyük bir kitle olacak ama eski hype ve sevilmesi kalmayacak.1.6 ve GO da toplam +15k saatim var ve benim için CS2 gerçekten çok kötü bir oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha dün gece güncelleme geldi oyuna. O Vertigo'daki hatayı falan düzelttiler. Yeni oyun buglar illaki olacaktır. Valorant çıktıktan 5 ay sonra bile ne buglar vardı. Hatta daha kötüsü vardı. Killjoy ile bir skill kullanımı sırasında haritanın altına geçip herkesi vuruyordun. Hitbox problemi her vuramayan oyuncunun, Valorant ve Overwatch gibi oyunlarda dahil söylendiği şey. Boş konu. Root abime yakıştıramadım CS'de çözünürlük değişince birinin gördüğünü diğeri görmeyebiliyor. 16.9 oynayan adamın daha geniş açısı var en basitinden. Çıkar ona da laf atarlar şimdi sanki eskiden beri değilmiş gibi. Neyse, bu tip konulara Woxic'in çok güzel cevabı var ama küfürlü olduğu için atamıyorum. Bilenler bilir. CS3 Technopat Recep Baltaş Edition çıksa bile oynanır ve hiçbir zaman ölmez arkadaşlar. Oyunda ahım şahım hata yok. Birde "grafikler eskisine nazaran aman aman değil" demişsin. Ancient haritasını falan aç da su fiziklerine bak istersen kanka. Source 2'den bahsediyoruz. Neyse uzattım. CS devam. <3

Root abime yakıştıramadım CS'de çözünürlük değişince birinin gördüğünü diğeri görmeyebiliyor.
Bazı videolardaki aynı şey değil. Sunucu sıkıntısı var. İlk videonun bakış açısıyla gram alakası yok mesela.

Adam peek başladıktan ~0.72 saniye sonra durup killi alıyor ve öyle devam ediyor. Fakat CS durduğunu algılamıyor dolayısıyla karşıya durmamış ve hareket devam ediyormuş gibi gidiyor. Vurulanın povunda ise olay 0.64 saniyede gerçekleşiyor. Her iki zamanı da adamın omzunu ilk çıkardığı yerden aldım ve vurulduğunun ilk anında durdurdum.

1696546882872.png
1696547019677.png

1696546575512.png
1696546772236.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı