CS2 sayesinde Valorant patlama yaşayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Riot Games bile kabul etti CS ile asla yarışılamayacağını. Valve'ın Riot'a para verip reklam yaptıracağını sanmıyorum ama reklamın iyisi kötüsü olmaz diyoruz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca Valorant'ın CS'deki gibi bir pazar sisteminin olmayışı, bu konuda tecrübesiz olmalarından dolayı ya da ticari kaygılar vs. CS ile asla kıyaslanamaz bir noktaya getiriyor Valorant'ı.

Yazın açık beta bitip CS2 tamamen piyasaya sunulunca en az 2 milyon anlık oyuncu barajını geçeceğine de inanıyorum. Hile sorununa çözüm getirdiler, oyunu sadelik ile abartı arasındaki ince çizginin en son noktasına getirdiler. Source 3 gelene kadar CS2 bitmeyecek. Valorant gibi bir reklam çalışması yaparlarsa zaten alır başını gider. Türk twitch yayıncıları her ne kadar Valorant'a alışmış olsalarda CS2 çıktığı zaman çok şey değişecek. Bekleyip göreceğiz.

Son düzenleme:
Taklitler aslını yaşatır derler ya ondan dolayı CS asla sönmeyecek bir oyun olacak.

Valorant'ı çıktığından beri oynayan Yüce 3 rank olan ben bile Valorant'ı bıraktım şuan CS2 için çünkü herkes bunu bekliyordu yoksa neden Valorant gibi bir oyunu oynasınlar ki .

CS2 başarmış ve Valorant'çılar şuan korkusundan ne yapacaklarını bilmiyorlar.

Ayrıca Riot gibi vasat bir oyun firmasının yapacağı anti-cheat sisteminden kat ve kat daha iyi bir anti-cheat sistemi "VAC Live" oyuna gelecek artık Valorant'ta hilelere smurf diyen tayfa CS'ye geçer diye düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca oynanış kısmında kesinlikle videolarda izlediğiniz gibi değil. Oyun muazzam derecede sarıyor çıktığında göreceğiz.

Son düzenleme:
Cüzdandaki son parayı Valorant'ta skine yatırınca girdiğim haller.
Ne eklesinler istersin canım benim? Raze gibi uçup füze mi atsın yoksa jett gibi süzülüp bıçak mı fırlatsın karakterler?

Ben 6 aydır valorant oynuyorum. Sürekli GSGO filan daha iyi deniyordu bazı oyun fanboyları. 1 hafta önce csgo yükledim, deneyip oynayayım die. En fazla yarım saat oynayabildim. Hiç sarmadı beni.

Aynen kanka öyle mi olmuş ya (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…