CS2 sayesinde Valorant patlama yaşayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 6 aydır valorant oynuyorum. Sürekli GSGO filan daha iyi deniyordu bazı oyun fanboyları. 1 hafta önce csgo yükledim, deneyip oynayayım die. En fazla yarım saat oynayabildim. Hiç sarmadı beni.
Valo yaratıcı olduğu için tek oynanır şahsen ancak cs gireceksen arkadaşlarınla gir. Tek başına sıkıcı oluyor bir de Ruslar geldi mi off.

Aslında İngilizcen varsa sarabilirde.

CS2 Minecraftın survival Valorant ise crevative modu gibi düşünün ikisini bir kıyaslamayın.

Ben açtığım konuda CS2 hayal kırıklığı demiştim nedenlerini yazmıştım. Çoğu kişi dalga geçmişti doğru düzgün karşı cevap verememişti. Bu forumdaki cs fanları da en az valodaki ergenler kadar tilt edici.

Bu arada CS2 yıllardır bekleniyor ben bayağı büyük bir grafik gelişmesi bekliyordum. Ancak grafik biraz daha geliştirilmişti. Yahu bu oyun 1 yıldır geliştirilmiyor ki yıllardır üzerinde çalışılıyor Cod bile 2 yılda bir, farklı haritalarla farklı silah ve mekaniklerle oyun çıkarıyor.

Cs de harita ve silahlar aynı sadece grafiği ileri derecede geliştireceksin bu kadar. Yıllardır anca bunu mu yapabildiniz ? Öyle basit bir şirket bile değil bu oyunu yapan ama fanboylar yine malum işareti spamlayıp düzgün cevap veremeyecek.
Dostum fps o oyununda nası bi grafik gelişmesi bekliyosun. Eğer zaten 16:9 oynuyosan grafikler gayet güzel. Ufak shader detayları değişebilir. Fps oyununda grafik değil oynanabilirlik önemli. Ki bunuda sağlamışlar yeni smoke mekaniğine air box olmamasına bayıldım.

Tek sorun betanın bize gelmemesi .D

Ben CS'yi savunuyorum iyi misin?
Tamam işte

Vay be Zanteres Pik

Son birkaç haftalık CS2 hype treninden sonra artık gerçekleri konuşalım. CS:GO son zamanlarda sürekli oyuncu zirvesi kırıyordu ve yavaş yavaş diğer oyunlardan oyuncu kitlesinin kendisine çekiyordu ama CS2 ile artık bence tıpkı CS Source gibi ölü doğacak. Bu da özellikle Valorant'a yarayacak.

CS2 inanılmaz bir hype ile şişirildi. Bunun nedeni yıllardır CS:GO'nun gelişmemesi doğru düzgün güncelleme bile gelmemesi ve hileden geçilemez hale gelmesi insanlara hileden arıtılmış, daha gelişmiş bir CS oyununun müthiş zirve yapacağına dair ümitleri besletti. İnsanlar CS:GO'yu yıllar içinde bıraksada bu kadar gerçekçi simülasyon tarzı bir FPS'in piyasada olmaması yüzünden(PUBG olsa da tam anlamıyla tarzı aynı değildi) bu oyun ne kadar sorunluda olsa mekanikleri keyifli olduğu için geri döndüler. Ama yakın zamanda gelecek olan güncelleme ile artık tekrardan alternatif oyunlara yönelecekler. CS2 ile hileler azalmayacak orası kesin aynen devam edecek, oyunda inanılmaz sayıda bug var sakın betada falan demeyin kaç senedir gelişiyor bu oyun? Bunca yıldır geliştirdikleri bir oyunu 4-5 ayda düzelteceklerini mi sanıyorunuz. Grafikler eskisine nazaran aman aman değil zaten kötü değildi o zaman niye dokundunuz bu sadece bir cilalama başka bir şey değil, grafikleri gelişmediği gibi inanılmaz optimizasyon sorunu var. Yani şu anki oyuncuların en az %20-30'u FPS yüzünden bu oyunu oynayamayacak. Xantares pick olayı aynen devam ediyor orada da bir değişme yok tickrate sisteminin değişmesi bunda bir faklılık oluşturmadı. Koca oyun motorunu bir smoke mekaniği yüzünden mi tekrardan kodladınız? Bunca yıldır ne yaptınız? Şu gelecek olan güncellemenin ne faydası var? Şuna CS2 denmesi bile saçma. Ne doğru düzgün gelen silah var ne de mekanik. Oyunda tek değişen şey smoke ve biraz recoil. Bu güncelleme gelince insanlar artık at gözlüklerini çıkarıp bu yazdıklarımı konuşmaya başlayacaklar ve biten hyple birlikte tekrardan Valorant parlayacak.

Bunları yazmamın en önemli nedeni CS2 Valorant'ı etkileyecek, bitirecek zart zurt diyenleri çok fazla görmemdi. Ama gerçekte tam tersi böyle demelerinin nedeni de dediğim gibi CS2'de boş bir Hype'in oluşu. Zaten Türk'lerin İngilizcesinin olmaması, ping problemi nedeniyle Valorant Türkiye'de CS'den birçok oyuncu kapmıştı ama birçok oyuncu CS:GO'nun daha yüksek FPS vermesi yani daha düşük donanımı kaldırması nedeniyle CS:GO oynuyordu. Artık o da olmayacağı için Türkiye'de tamamen Valorant'ın hakimiyeti olacak. Diyebiliriz.
Fps dropun sebebi daha betada olması olmasın sakın. Sen Zanteres Pikh at tamammı.

Bu arada CS2 yıllardır bekleniyor ben bayağı büyük bir grafik gelişmesi bekliyordum. Ancak grafik biraz daha geliştirilmişti. Yahu bu oyun 1 yıldır geliştirilmiyor ki yıllardır üzerinde çalışılıyor CoD bile 2 yılda bir, farklı haritalarla farklı silah ve mekaniklerle oyun çıkarıyor.

CS de harita ve silahlar aynı sadece grafiği ileri derecede geliştireceksin bu kadar. Yıllardır anca bunu mu yapabildiniz? Öyle basit bir şirket bile değil bu oyunu yapan ama fanboylar yine malum işareti spamlayıp düzgün cevap veremeyecek.

Güzel kardeşim grafik istiyorsan zaten CS:GO oynamayacaksın bu haliyle bile FPS'imiz azaldı diye bir sürü oyuncu şikayet ediyor. Çok grafik istiyorsan Rainbow oyna. Balıkdan ağaca çıkmasını istemek gibi bir şey bu.

Valorant yaratıcı olduğu için tek oynanır şahsen ancak CS gireceksen arkadaşlarınla gir. Tek başına sıkıcı oluyor bir de Ruslar geldi mi off.

Aslında ingilizcen varsa sarabilirde.

Zaten oyun arkadaşım yok. Onlarca arkadaşlık teklifi geliyor. Kabul etmiyorum. Belkide CS:GO num sarması için uzun bir süre oynamak lazım. Ben sade CS:GO için demiyorum. Neredeyse güncel aa oyunların hemen hepsi PC'de yüklü. RDR2'den Call of Duty'e kadar. Ama Valorant'a başladığımdan beri o oyunlarda hiç sarmıyor artık.

Zaten oyun arkadaşım yok. Onlarca arkadaşlık teklifi geliyor. Kabul etmiyorum. Belkide CS:GO num sarması için uzun bir süre oynamak lazım. Ben sade CS:GO için demiyorum. Neredeyse güncel aa oyunların hemen hepsi PC'de yüklü. RDR2'den Call of Duty'e kadar. Ama Valorant'a başladığımdan beri o oyunlarda hiç sarmıyor artık.
Ben size bir şey diyemem, kişiden kişiye göre değişir hangisini sevebileceğiniz tabii ki, ben bir CS:GO oyuncusu olarak diyorum bunu.
Son birkaç haftalık CS2 hype treninden sonra artık gerçekleri konuşalım. CS:GO son zamanlarda sürekli oyuncu zirvesi kırıyordu ve yavaş yavaş diğer oyunlardan oyuncu kitlesinin kendisine çekiyordu ama CS2 ile artık bence tıpkı CS Source gibi ölü doğacak. Bu da özellikle Valorant'a yarayacak.
Öyle mi? Ayrıca altını çizeyim size göre bu oyun ölü doğacak. Ki CS2 gibi bir oyunun ölü doğmasının mümkünatı yok, CS2'nin çıkma hype'ı ile beraber zaten halihazırda Valorant'tan fazla oynanan CS'nin eski oyuncularını geri çekmeyi başardı.

CS2 inanılmaz bir hype ile şişirildi. Bunun nedeni yıllardır CS:GO'nun gelişmemesi doğru düzgün güncelleme bile gelmemesi ve hileden geçilemez hale gelmesi insanlara hileden arıtılmış, daha gelişmiş bir CS oyununun müthiş zirve yapacağına dair ümitleri besletti. İnsanlar CS:GO'yu yıllar içinde bıraksada bu kadar gerçekçi simülasyon tarzı bir FPS'in piyasada olmaması
CS2'nin inanılmaz bir hype ile şişirildiğini düşünmüyorum, CS hakettiği hype'ı aldı sadece. Hileden geçilemez demişsiniz, Seçkin olarak oynamazsanız bile artık gelen hile sayısı gittikçe azaldı, Seçkin oyunculara ise 20 maçta bir falan hile geliyor zaten. CS gerçekçi bir oyun değil, yukarıda da dendiği gibi tam anlamıyla gerçekçi bir oyun arıyorsanız CS sizin aradığınız oyun değil.

Xantares pick olayı aynen devam ediyor orada da bir değişme yok tickrate sisteminin değişmesi bunda bir faklılık oluşturmadı. Koca oyun motorunu bir smoke mekaniği yüzünden mi tekrardan kodladınız? Bunca yıldır ne yaptınız? Şu gelecek olan güncellemenin ne faydası var? Şuna CS2 denmesi bile saçma. Ne doğru düzgün gelen silah var ne de mekanik. Oyunda tek değişen şey smoke ve biraz recoil. Bu güncelleme gelince insanlar artık at gözlüklerini çıkarıp bu yazdıklarımı konuşmaya başlayacaklar ve biten hyple birlikte tekrardan Valorant parlayacak.

Bunları yazmamın en önemli nedeni CS2 Valorant'ı etkileyecek, bitirecek zart zurt diyenleri çok fazla görmemdi. Ama gerçekte tam tersi böyle demelerinin nedeni de dediğim gibi CS2'de boş bir Hype'in oluşu. Zaten Türk'lerin İngilizcesinin olmaması, ping problemi nedeniyle Valorant Türkiye'de CS'den birçok oyuncu kapmıştı ama birçok oyuncu CS:GO'nun daha yüksek FPS vermesi yani daha düşük donanımı kaldırması nedeniyle CS:GO oynuyordu. Artık o da olmayacağı için Türkiye'de tamamen Valorant'ın hakimiyeti olacak. Diyebiliriz.
'Xantares pick' yazmanızdan sonra zaten yazınızın olmayan ciddiyeti bence yok oldu diyebilirim. Orijinal CS ve CS:GO için konuşacak olursak da motor değişti yeniden kodlandı zart zurt vs. fakat CS halen eski tadı verdiği için oynuyor zaten, kitlesinin yaş aralığından da anlayabilirsiniz. Valorant'ın kitlesinin çoğunluğu 10 yaş civarı veletler ve 15-20 yaş arası e-girl ve e-girl'lere tapan meriç arkadaşlar doluyken, CS'nin kitlesi en kötü haliyle bile 14-15 yaşında fena olmayan insanlar, oturup iki laf edebileceğin insanlar.

CS'nin Türkiye'ye sunucu açmasına ben de hak veriyorum. Fakat Valorant'a sunucu açıldı da noldu? 2 gram aklı olan insan TR sunucusunda oynamıyor bile.
Ekleme olarak diyeceğim şey şu; CS hiç bir zaman ölmeyecek bir oyun. Ekonomisi bile halen çok sağlam, ki bence bu Valorant'ın en büyük eksilerinden biri.

Genel olarak konuşacak olursam aşırı boş ve çok taraflı bir yazı olmuş. Kaç para aldınız söyler misiniz Riot Türkiye'den? 😂

Her öldüğünde hile diyen adam bunu beğendi. Sen git Valorant'ta "spectre" ile koşarak sıkmaya devam et. Dikkat canavar geliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı