CS2 sayesinde Valorant patlama yaşayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin bunları yazmanın nedeni tamamen Valorant fanı olman diye düşünüyorum 😀 Kaç yıldır aynı silahları olan oyuna "Ne doğru düzgün gelen silah var" demek iyiymiş. Hile konusunda da her online oyunun kaderi budur ki Valorant sanki çok temiz, alışmışsınız CS'de her öldüğünüze hile demeye. Bug diyorsun Valorant'ın her yeni çıkan mapinde bir açık olmasına da bir şey diyecek misin? Üstelik oyuncular bu açığı maçta kullanırsa bir de yasaklama alıyorlar 🤣 Bomboş işler, CS asla bitmez.
Valorantın kitlesi çok boş Valorant oynayanlardan hayır görmedim ben. Çoğu ergenliğe girdiğni sanıp girmemiş kızlara tapan veletlerden oluşuyor. Arada 2 tane aklı selim var tabi.

Aynen kanka öyle mi olmuş ya (!)
Boşver ben cs source 2 çıkınca valorant biter dediğim için dayak yedim.

Riot Games bile kabul etti CS ile asla yarışılamayacağını. Valve'ın Riot'a para verip reklam yaptıracağını sanmıyorum ama reklamın iyisi kötüsü olmaz diyoruz. 😄
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca Valorant'ın CS'deki gibi bir pazar sisteminin olmayışı, bu konuda tecrübesiz olmalarından dolayı ya da ticari kaygılar vs. CS ile asla kıyaslanamaz bir noktaya getiriyor Valorant'ı.

Yazın açık beta bitip CS2 tamamen piyasaya sunulunca en az 2 milyon anlık oyuncu barajını geçeceğine de inanıyorum. Hile sorununa çözüm getirdiler, oyunu sadelik ile abartı arasındaki ince çizginin en son noktasına getirdiler. Source 3 gelene kadar CS2 bitmeyecek. Valorant gibi bir reklam çalışması yaparlarsa zaten alır başını gider. Türk twitch yayıncıları her ne kadar Valorant'a alışmış olsalarda CS2 çıktığı zaman çok şey değişecek. Bekleyip göreceğiz.

Harbi adamlar oyuna Ak-47 getirdiler source 2 ye geçme ihtimali olan kitleyi tutmak için.

Ben 6 aydır valorant oynuyorum. Sürekli GSGO filan daha iyi deniyordu bazı oyun fanboyları. 1 hafta önce csgo yükledim, deneyip oynayayım die. En fazla yarım saat oynayabildim. Hiç sarmadı beni.
Oynayamadığındandır. Yarım saatte oyunu çözemez ve zevk alamazsın zaten. İlk defa oynuyorsun muhtelemen, zevk almak için oyunu belirli bir süre oynaman lazım. Neredeyse tüm rekabetçi oyunlarda böyle zaten.

Topluluk sunucuları, topluluk haritaları, pazar sistemi, istediğiniz gibi viewmodel dahi değiştirebilme vb vb. Bunlar Valorant da varmı?

Valorant kitlesi bir tık jelibon, hele o Reels kesiktleri falan utançtan yıkıyor, anime kız sesiyle uwu demeceler bilmem neler her adam vurdugunda oramı buramı şey edeceğim diyen YouTube kitlesi ve izleyicisi olan bir oyun, geçen de girip hile açıp milletin oyunu zehir edip çıktım.
( CS:GO'da OYNAMIYORUM )

Konuda 1 tane bile bağımsız yorum yok. Valorant fan boy ve CS fan boyların tartışmasına dönmüş. Sabah sabah iyi eğlendim. :)

Ben 6 aydır valorant oynuyorum. Sürekli GSGO filan daha iyi deniyordu bazı oyun fanboyları. 1 hafta önce csgo yükledim, deneyip oynayayım die. En fazla yarım saat oynayabildim. Hiç sarmadı beni.
O zaman sen becerememişsindir, her yiğidin harcı değil CS Valorant'taki gibi çoluk çocuğu çekmez.

Konuda 1 tane bile bağımsız yorum yok. Valorant fan boy ve CS fan boyların tartışmasına dönmüş. Sabah sabah iyi eğlendim. :)
Sen yap o zaman o bağımsız yorumu bizim yorumlarımıza laf atacağına.

Ama CS2 ile artık bence tıpkı CS Source gibi ölü doğacak. Bu da özellikle Valorant'a yarayacak.

Bunu söylemen hata CS:GO asla kendini bitirecek noktaya gelemez istese yapamaz çünkü bir o kadar çok büyük bir pazar yeri olduğunuda unutmamakla birlikte. 1 milyonu oyuncuyu geçti Source 2 de şu an gayet iyi ve Valve'ın açıklamasında betadan çıkmadan yeni birkaç özellik daha ekleneceğini ve gelişeceğini söyledi. Daha gelişecek ve iyi bir noktaya gelecek diye düşünüyorum.

@Crest
Bağımsız Yorum
+Yönler
CS:GO/CS SOURCE 2
  1. Topluluk Sunucuları
  2. Pazar
  3. Topluluk Haritaları
  4. Konsoldan oyunun neredeyse her şeyini değiştirebilme(Viewmodel vb vb)
  5. Silahların tepmesi daha gerçekçi
  6. Haritalar daha gerçekçi
  7. Rekabetçi kültürünün kaynadığı yer
  8. Sinek çeken ışık gibi velet çekmiyor.
  9. Çoklu platform desteği(Linux(Bende Linux kullanıyorum), Mac)
VALORANT
  1. Hile koruması iyi
- Yönler
CS:GO/CS SOURCE 2
  1. "Ruski" ler bazen toksikleşebiliyorlar. Ama bazen de iyi oluyorlar
  2. Hile çok olmamakla birlikte biraz var.
VALORANT:
  1. Velet kaynıyor
  2. Her haritada nerdeyse bir açık var
  3. Silahlar sanki su tabancasına sonradan tepme efekt eklenmiş gibi tepiyor
  4. Veletleri çekmesi için karakterlerin çoğu da veletçe
  5. Rekabetçi kültürü yok. İnsanlar sürekli birşeyle kafa buluyor.
  6. Saçma sapan editler yapılıyor.
  7. Neredeyse kimse oyun oynamayı bilmiyor
  8. Anticheati oyunu düzgünleştirirken günlük kullanımınızı mahvediyor. PCnin açılış hızı yavaşlıyor. Sürekli arakada çalışan işlemleriniz kontrol ediliyor.
  9. Sadece "pencere" de var

Kardeşim bu TR'de böyle. Gençler oynuyor diye ne yapacak oyun banlasın mı?.tr'de CS'cilerin yaşı büyük, çoğu insan 1.6'dan gelme çünkü. Ama yeni jenerasyon 1.6 oynamadı o yüzden direkt CS'ye gelmiyorlar. Ona bakılırsa CS:GO'da Full Rus çoluk, çocuğu dolu. Büyükleri desen votka içip oyuna giriyor oyunu trollüyorlar. CS'de AFK adama, trolleyene doğru düzgün yaptırım yok.
13 yaşındayım Cs oyunuyorum var mı? Yaşıtlarım olacak veletleri çekemem. Kendini ergen zanneden veletler var valorantta.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2 Minecraftın survival Valorant ise crevative modu gibi düşünün ikisini bir kıyaslamayın.

Ben açtığım konuda CS2 hayal kırıklığı demiştim nedenlerini yazmıştım. Çoğu kişi dalga geçmişti doğru düzgün karşı cevap verememişti. Bu forumdaki cs fanları da en az valodaki ergenler kadar tilt edici.

Bu arada CS2 yıllardır bekleniyor ben bayağı büyük bir grafik gelişmesi bekliyordum. Ancak grafik biraz daha geliştirilmişti. Yahu bu oyun 1 yıldır geliştirilmiyor ki yıllardır üzerinde çalışılıyor Cod bile 2 yılda bir, farklı haritalarla farklı silah ve mekaniklerle oyun çıkarıyor.

Cs de harita ve silahlar aynı sadece grafiği ileri derecede geliştireceksin bu kadar. Yıllardır anca bunu mu yapabildiniz ? Öyle basit bir şirket bile değil bu oyunu yapan ama fanboylar yine malum işareti spamlayıp düzgün cevap veremeyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı