CS2 sayesinde Valorant patlama yaşayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kısma patladım.

Bende bir köşeye bakarken bir anda ölünce patlamıştım ne kadar güzel bir oyun demiştim yalan yok. Sen adamı görmeden adam seni öldürüyor. Pingle alakalı bir durumda değil LAN turnuvalarında bile oluyor. Mermi sıkıyorsun mermin gitmiyor. Hala Valorant'ta koşarak sıkma olayından bahsediyor millet. Adamı görmeden adam seni öldürüyor Zula'da bile böyle bir saçmalık yok.

CS:GO büyük bir kitle ve büyük bir pazara sahip kötülemen saçma olmuş.

İşte ama bu kitle ve pazarı hakedecek bir geliştirme çabası göremiyorsun Valve'dan. Yıllardır aynı sorunlardan müzdarip bir oyundan bahsediyorsun. İnsanlar oyunu önemsediği kadar oyun insanları önemsemiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun oyunla ilgisi yok Türkiye ile ilgili. Sunucu kötüyse şirket ne yapsın. Türkiye zaten toxic bir ülke. Önce insanların değişmesi lazım.
Yurtdışı sunucularında da var bu tarz insanlar, üstelik CS ile kıyasladığımız bir konudayız oyunla tabii ki ilgisi var. Ben bu kadar ergeni hiç bir zaman bir arada görmedim CS'de.
 
Son düzenleme:
Hocam siz CS oynamasanız da olur. Okula gitmeyip sabah akşam internet kafede Valorant oynayan çocuklara laf anlatarak oyun oynamak benim tarzım değil. Riot'un TR'ye bu kadar önem vermesinin de tek sebebi oyuncu kitlesine verdiği önem değil, TR'deki oyuncuların çıkan her skin paketine paralar yatırması emin ol 😉

Türkiye'de kasa açan yok mu? Var. Hadi son zamanalarda ekonomik kriz yüzünden bu sayı azaldı diyelim ondan önceki yıllarda Türkiye'deki oyuncular skin, kasa piyasasına ciddi paralar yatırıyordu nerede major, nerede Türklere özgü bir harita vs?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de kasa açan yok mu? Var. Hadi son zamanalarda ekonomik kriz yüzünden bu sayı azaldı diyelim ondan önceki yıllarda Türkiye'deki oyuncular skin, kasa piyasasına ciddi paralar yatırıyordu nerede major, nerede Türklere özgü bir harita vs?
Bu turnuvaların yapılacağı yerleri Valve kendi mi seçiyor sanıyorsun? Türkiye'de sence Majör düzenleyebilecek kapasitede bir organizatör var mı? Bir tek ESL TR var o da bu kurda o işe girmez ki girmiyorlar. Sana ne anlatsak boş, sıkılmadınız şu boş kıyaslamalardan.

Bende bir köşeye bakarken bir anda ölünce patlamıştım ne kadar güzel bir oyun demiştim yalan yok. Sen adamı görmeden adam seni öldürüyor. Pingle alakalı bir durumda değil LAN turnuvalarında bile oluyor.
Kaç yıldır turnuvaları takip ediyorum bunu da ilk kez senden duydum. Ortaya attığın lafların hiçbirinin elle tutulur bir yanı yok. CS oyuncuları bu zamana kadar 128 tick ve source 2 motorunu istiyordu ve istedikleri oyunun özü bozulmadan oldu hatta 128 tick'in de üstüne çıkıldı.
 
Yurt dışı sunucularında da var bu tarz insanlar, üstelik CS ile kıyasladığımız bir konudayız oyunla tabii ki ilgisi var. Ben bu kadar ergeni hiçbir zaman toplu görmedim CS'de.

CS'de birçok Rus çocuk var.

Bu turnuvaların yapılacağı yerleri Valve kendi mi seçiyor sanıyorsun? Türkiye'de sence Majör düzenleyebilecek kapasitede bir organizatör var mı? Bir tek ESL TR var o da bu kurda o işe girmez ki girmiyorlar. Sana ne anlatsak boş, sıkılmadınız şu boş kıyaslamalardan.

Kaç yıldır turnuvaları takip ediyorum bunu da ilk kez senden duydum. Ortaya attığın lafların hiçbirinin elle tutulur bir yanı yok. CS oyuncuları bu zamana kadar 128 tick ve Source 2 motorunu istiyordu ve istedikleri oyunun özü bozulmadan oldu hatta 128 Tick'in de üstüne çıkıldı.

Hala kur zart zurt diyorsunuz komedi yeminle kendi yazdığının ne olduğunuda bilmiyorsun ki. Bir oyunun bu kadar kör savunucuları, fanboyları olunca neden CS:GO'nun yıllardır gelişmediği ortaya daha iyi çıkıyor. Çünkü oyuncuları CS ne verirse kafi modunda. Verilenle avutmaktan öteye gitmeyen bir tayfa, koyun misali. Türkiye'de bir turnuva düzenlemek her şeyden önce çok daha ucuz. İşçi maliyetleri, kira maliyetleri kur bazında düşük kalıyor ama gelirler aynı. Hem ucuza turnuva organize edeceksin hem de Avrupa'da aynı zamanda Rusya'ya yakın bir ülke. Valorant Türkiye'de turnuva yaptı türübünlerde hep asyalılarla avrupalılar vardı. Tribünler doluydu. Major olunca zaten yabancılar her türlü o stadı dolduracak. 128'tickin üzerine çıkıldı yazmışsın bir de. Daha oyuna gelen güncellemenin ne olduğu bilmiyorsun ahkam kesiyorsun bir üstüne. Valve tickrate sistemini değiştirdiklerini söyledi 128 tick üstü çıkıldı denmedi. Kaldı ki betayı oynayanlar hiçbir fark olmadığını söylediler. Yani tamamen Valve'nin insanları kandırmasından başka bir şey değil. Neyse Source 2 geldi artık ayaklarını görebiliyorsun bu oyun motorunun getirdiği bu müthiş gelişmeyle bir 12 sene daha avutabilirsiniz sorun yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz CS’nin bu kadar iyi olmasını yedirememezlik görüyorum. Sizin güncellemede beklediğiniz şey neydi ki? Gidip skill mi eklesinler CS’ye uçup kaçalım mı? Ayrıca oyun yıllardır da geliştirilmiyor. Bu yüzden problemlerin olması da gayet normal.
 
Hala kur zart zurt diyorsunuz komedi yeminle kendi yazdığının ne olduğunuda bilmiyorsun ki. Bir oyunun bu kadar kör savunucuları, fanboyları olunca neden CS:GO'nun yıllardır gelişmediği ortaya daha iyi çıkıyor. Çünkü oyuncuları CS ne verirse kafi modunda. Verilenle avutmaktan öteye gitmeyen bir tayfa, koyun misali. Türkiye'de bir turnuva düzenlemek her şeyden önce çok daha ucuz. İşçi malietleri, kira maliyetleri kur bazında düşük kalıyor ama gelirler aynı. Hem ucuza turnuva organize edeceksin hem de Avrupa'da aynı zamanda Rusya'ya yakın bir ülke. Valorant Türkiye'de turnuva yaptı türübünlerde hep asyalılarla avrupalılar vardı. Tribünler doluydu. Major olunca zaten yabancılar her türlü o stadı dolduracak. 128'tickin üzerine çıkıldı yazmışsın bir de. Daha oyuna gelen güncellemenin ne olduğu bilmiyorsun ahkam kesiyorsun bir üstüne. Valve tickrate sistemini değiştirdiklerini söyledi 128 tick üstü çıkıldı denmedi. Kaldı ki betayı oynayanlar hiçbir fark olmadığını söylediler. Yani tamamen Valve'nin insanları kandırmasından başka bir şey değil. Neyse Source 2 geldi artık ayaklarını görebiliyorsun bu oyun motorunun getirdiği bu müthiş gelişmeyle bir 12 sene daha avutabilirsiniz sorun yok.
Haklısınız hocam, siz Valorant'tan devam edin. Bir de fanboy demiş, ben Valorant'ı da oynadım zamanında merak etme, senin şu an çıkmak için çabaladığın yerde ben oyunu bırakmışımdır muhtemelen ama leş kitlesi ve saçma mekanikleri yüzünden fazla dayanamadığım için CS'den devam ediyorum. Siz sağda solda CS kötülemeye devam edebilirsiniz. Gelen yeni tick olayı da 128 tick'den daha hızlı çalışan bir sistem, üstüne çıkılmış olmuyor mu? 🤣 Valorant oynayıp CS'ye sürekli sallayanlara neden laf anlatmakla uğraşmadığımı bana tekrar hatırlattınız sağ olun, daha fazla uğraşamayacağım sizinle.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı