CS2 sebepsiz VAC ban

IP adreslerini gönderebilirim.

Fark etmez, hesapta kimin hile kullandığına bakılmaksızın VAC yasaklaması hesabında kalacak. Hesabının denetimi tamamen senin sorumluluğunda.

 
O zaman geçmiş olsun, arkadaşınız ile aranızda olan şeyler size kalmış. Günün sonunda Steam'dan alacağınız tek yanıt şu "hesabınızdan siz sorumlusunuz." diyecekler ve asla açmayacaklar.
 
son attığınız o fotoğrafta ben zaten fark ettiyseniz konuyu açtığımda sadece 2 yıl önce bir kere hile yaptığımı, ondan sonra asla bir daha yapmadığım belirttim.
 
son attığınız o fotoğrafta ben zaten fark ettiyseniz konuyu açtığımda sadece 2 yıl önce bir kere hile yaptığımı, ondan sonra asla bir daha yapmadığım belirttim.
Hilelerle içli dışlı olacağınızı düşündük, sonuçta hiç birimiz bilemeyiz ve tahmin yürütüyoruz. Arkadaşınız adına üzüldüm.
 
Hiçbir firma gereksiz yere oyuncusunu banlamaz, ama illa haksız olduğunu düşünüyorsanız destekile iletişime geçin.
 

Hocam şöylede yapabilirsiniz; 27 Mayıs'ya da 28 Mayıs olması lazım, o tarihlerde Inferno haritasında bir maçım var. Onu kendim oynadım iyi bir bilgisayarda. Onuda izleyip benim hile olmadığımı anlayabilirsiniz. Hileyi arkadaşıma ısrarla sorduğumda reddediyor, ben hile açmıyorum diyor. Şu an onu ne savunuyorum ne de bir şey ekleyerek söylüyorum. Bana söylediklerini tamamen size aktardım. Arkadaşımın yaklaşık 2k CS 1.6 kariyeri var. Hile açacağını ben düşünmüyorum. Dediğim gibi gidin bir de benim o dediğim maçı izleyerek konuşun. Tek haritadan bir şeye ulaşamam diyorsanız Dust 2 haritasında oynadığım bir maç daha var 24 veya 25 Mayıs olması lazım. Onları da izleyip, YT koyup atar mısınız?
 
Son düzenleme:

Kim açtığı hileyi evet ben açtım der?
 
Şöyleki o hesabımda aim, wallhack gibi şeyler kullanmadım. Skin changer denemiştim oda olmayınca hemen sildim ve zaten baktımki ban yemişim. Tabiki skin changer iyi birşey değil ancak kimsenin oyun zevkinide etkilemiyor. Şimdi öyle yapmadığın ne malum demissin ama ben o zamanlar ortaokul hatta lise çağına yeni girmiştim. Yani akıllanmak için illa başka birşey olmasımı gerekiyor? ben ban yedikten sonra bir daha elimi sürmedim hileye.

Kim açtığı hileyi evet ben açtım der?
2k’ya yakın cs 1.6 serüveni ve yeni toplanmış bir bilgisayara kim virus bulaştırmak isterki? çocuk yanımdada böyle oynuyordu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…