CS2 sebepsiz VAC ban

IP adreslerini gönderebilirim.

Fark etmez, hesapta kimin hile kullandığına bakılmaksızın VAC yasaklaması hesabında kalacak. Hesabının denetimi tamamen senin sorumluluğunda.

VAC yasağı aldığım esnada hesabımı ben kullanmıyordum. VAC yasağı kaldırılabilir mi?

Hayır. Alınan VAC yasaklamaları, yasaklamaya neden olan hareket esnasında hesabı kimin kullandığından bağımsız bir şekilde hesapta kalır. En nihayetinde, Steam hesabınızın kullanımı ve güvenliği sizin sorumluluğunuzdadır.

Bunun sinir bozucu bir durum olduğuna katılsak da diğer oyuncuların oyundan keyif almalarını sağlamak ve adil bir oyun ortamı yaratmak için hile konusunda sıfır tolerans göstermek durumundayız.

Söylediğim gibi, hesap bende değil arkadaşımdaydı ve bu videoları görünce gerçekten hile yaptığını anladım… yardımlarınız için teşekkürler, bu videoları arkadaşıma gönderip hesap soracağım.

ip adreslerini gönderebilirim.
O zaman geçmiş olsun, arkadaşınız ile aranızda olan şeyler size kalmış. Günün sonunda Steam'dan alacağınız tek yanıt şu "hesabınızdan siz sorumlusunuz." diyecekler ve asla açmayacaklar.

Eki Görüntüle 2218532

Hile yapmamalısın. 🤣

Eki Görüntüle 2218540
İlginç.
Eki Görüntüle 2218542Baktıkça daha da ilginçleşiyor.
Eki Görüntüle 2218546En azından bir itiraf bulundu. Biraz daha zorlarsam gençliğine gideceğim.

Bu arada evet hesap sizin ama hesabınızı arkadaşınıza verdiğinizi söylediniz, bu sizi yine de hileci yapmaz. Benim üst yorumlarda paylaştığım video kanıtlar sizin hesabınız üzerinden yola çıkarak atıldı. Söz konusu hile yapıldığı sırada arkadaşınız kullanıyorsa hesabınızı, her durumda hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz. Ancak arkadaşınızın kullandığını kanıtlamanız olasılıklar arasında kanıtlanması mümkün görünmüyor. Buna benzer yüzlerce senaryo gördüm, ben yapmadım arkadaşım yapmış diyerek kendi adını temize çıkaran çok insan tanıdım, bunların içinde kendi arkadaşımda var.

Ayrıca benden size bir öneri, vicdanınız rahat değilse ve gerçekten hileciyseniz itiraf edin. İtiraf edin, kullandım diyin ve özür dileyin. Kendime yediremediğim için bunu yaptım diyin, dürüst ve doğru yolda olmak size her zaman kazandırır. (Günün sonunda elimizde olan tek şey size ait videolar.)
son attığınız o fotoğrafta ben zaten fark ettiyseniz konuyu açtığımda sadece 2 yıl önce bir kere hile yaptığımı, ondan sonra asla bir daha yapmadığım belirttim.

son attığınız o fotoğrafta ben zaten fark ettiyseniz konuyu açtığımda sadece 2 yıl önce bir kere hile yaptığımı, ondan sonra asla bir daha yapmadığım belirttim.
Hilelerle içli dışlı olacağınızı düşündük, sonuçta hiç birimiz bilemeyiz ve tahmin yürütüyoruz. Arkadaşınız adına üzüldüm. :)

Eki Görüntüle 2218532

Hile yapmamalısın. 🤣

Eki Görüntüle 2218540
İlginç.
Eki Görüntüle 2218542baktıkça daha da ilginçleşiyor.
Eki Görüntüle 2218546en azından bir itiraf bulundu. Biraz daha zorlarsam gençliğine gideceğim.

Bu arada evet hesap sizin ama hesabınızı arkadaşınıza verdiğinizi söylediniz, bu sizi yine de hileci yapmaz. Benim üst yorumlarda paylaştığım video kanıtlar sizin hesabınız üzerinden yola çıkarak atıldı. Söz konusu hile yapıldığı sırada arkadaşınız kullanıyorsa hesabınızı, her durumda hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz. Ancak arkadaşınızın kullandığını kanıtlamanız olasılıklar arasında kanıtlanması mümkün görünmüyor. Buna benzer yüzlerce senaryo gördüm, ben yapmadım arkadaşım yapmış diyerek kendi adını temize çıkaran çok insan tanıdım, bunların içinde kendi arkadaşımda var.

Ayrıca benden size bir öneri, vicdanınız rahat değilse ve gerçekten hileciyseniz itiraf edin. İtiraf edin, kullandım deyin ve özür dileyin. Kendime yediremediğim için bunu yaptım deyin, dürüst ve doğru yolda olmak size her zaman kazandırır. (günün sonunda elimizde olan tek şey size ait videolar.)

Hocam şöylede yapabilirsiniz; 27 Mayıs'ya da 28 Mayıs olması lazım, o tarihlerde Inferno haritasında bir maçım var. Onu kendim oynadım iyi bir bilgisayarda. Onuda izleyip benim hile olmadığımı anlayabilirsiniz. Hileyi arkadaşıma ısrarla sorduğumda reddediyor, ben hile açmıyorum diyor. Şu an onu ne savunuyorum ne de bir şey ekleyerek söylüyorum. Bana söylediklerini tamamen size aktardım. Arkadaşımın yaklaşık 2k CS 1.6 kariyeri var. Hile açacağını ben düşünmüyorum. Dediğim gibi gidin bir de benim o dediğim maçı izleyerek konuşun. Tek haritadan bir şeye ulaşamam diyorsanız Dust 2 haritasında oynadığım bir maç daha var 24 veya 25 Mayıs olması lazım. Onları da izleyip, YT koyup atar mısınız?

Son düzenleme:
Hocam şöylede yapabilirsiniz; 27 Mayıs'ya da 28 Mayıs olması lazım, o tarihlerde Inferno haritasında bir maçım var. Onu kendim oynadım iyi bir bilgisayarda. Onuda izleyip benim hile olmadığımı anlayabilirsiniz. Hileyi arkadaşıma ısrarla sorduğumda reddediyor, ben hile açmıyorum diyor. Şu an onu ne savunuyorum ne de bir şey ekleyerek söylüyorum. Bana söylediklerini tamamen size aktardım. Arkadaşımın yaklaşık 2K CS 1.6 kariyeri var. Hile açacağını ben düşünmüyorum. Dediğim gibi gidin bir de benim o dediğim maçı izleyerek konuşun. Tek haritadan bir şeye ulaşamam diyorsanız Dust 2 haritasında oynadığım bir maç daha var 24 veya 25 Mayıs olması lazım. Onları da izleyip, YT koyup atar mısınız?

Kim açtığı hileyi evet ben açtım der?

Dostum şimdi sen bu Technopat konusunda ''Önceki hesabımda hile kullandım gerçekten.'' diyorsun ancak önceki ban yediğin hesabınla Steam forumunda konu açıp var gücünle hile kullanmadığını savunmuşsun.

Steam konusu:

Şimdi de öyle yapmadığın ne malum ki? Sonradan ne değişti de hile yaptığını kabullendin?
Şöyleki o hesabımda aim, wallhack gibi şeyler kullanmadım. Skin changer denemiştim oda olmayınca hemen sildim ve zaten baktımki ban yemişim. Tabiki skin changer iyi birşey değil ancak kimsenin oyun zevkinide etkilemiyor. Şimdi öyle yapmadığın ne malum demissin ama ben o zamanlar ortaokul hatta lise çağına yeni girmiştim. Yani akıllanmak için illa başka birşey olmasımı gerekiyor? ben ban yedikten sonra bir daha elimi sürmedim hileye.

Kim açtığı hileyi evet ben açtım der?
2k’ya yakın cs 1.6 serüveni ve yeni toplanmış bir bilgisayara kim virus bulaştırmak isterki? çocuk yanımdada böyle oynuyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı