CS2 sebepsiz VAC ban

@ranxiee oynadığınzı eski maçları izledim hem hilecisiniz hem de hileyi kötü kullanıyorsunuz :)

Eki Görüntüle 2218501
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-YykQX-Xu8vb-3xk66-hNao4-wquLA

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Böyle bir belli etmek yok... 😃
Konu sahibi buna ne diyecek merak ettim.
Artık arkadaşınızı savunur musunuz bilmem.

Konu sahibi kendini bildiğini söylüyordu. Belki şansa olmuştur bu vuruşlar :)

@ranxiee oynadığınız eski maçları izledim hem hilecisiniz hem de hileyi kötü kullanıyorsunuz :)

Eki Görüntüle 2218501

Demo:
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-YykQX-Xu8vb-3xk66-hNao4-wquLA

Şu ana kadar açılan haksız VAC konularından 1 tanesinin bile haksız olduğunu görmedim. Bu videolar da devamı oldu.

@ranxiee Oynadığınız eski maçları izledim hem hilecisiniz hemde hileyi kötü kullanıyorsunuz :)

Eki Görüntüle 2218501

Demo:

Kanıtları paylaştığınız için teşekkürler konu sahibinin de anlayacağından eminim. "2" numaralı videoda kendini zaten ele vermiş, kazanan tekrardan VAC ban sistemi oldu.

CS2 de bariz hile kullanıcıları bile zor ban yerken arkadaşın hesabına yanlışlıkla ban atılmış olacağını düşünmüyordum. Konuya eklenen videolar haksız bir ban olmadığını doğrular nitelikte. Yazık gerçekten.

1718016241856.png

Hile yapmamalısın. 🤣

1718016331878.png

İlginç.
1718016365563.png
Baktıkça daha da ilginçleşiyor.
1718016432123.png
En azından bir itiraf bulundu. Biraz daha zorlarsam gençliğine gideceğim.

Bu arada evet hesap sizin ama hesabınızı arkadaşınıza verdiğinizi söylediniz, bu sizi yine de hileci yapmaz. Benim üst yorumlarda paylaştığım video kanıtlar sizin hesabınız üzerinden yola çıkarak atıldı. Söz konusu hile yapıldığı sırada arkadaşınız kullanıyorsa hesabınızı, her durumda hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz. Ancak arkadaşınızın kullandığını kanıtlamanız olasılıklar arasında kanıtlanması mümkün görünmüyor. Buna benzer yüzlerce senaryo gördüm, ben yapmadım arkadaşım yapmış diyerek kendi adını temize çıkaran çok insan tanıdım, bunların içinde kendi arkadaşımda var.

Ayrıca benden size bir öneri, vicdanınız rahat değilse ve gerçekten hileciyseniz itiraf edin. İtiraf edin, kullandım diyin ve özür dileyin. Kendime yediremediğim için bunu yaptım diyin, dürüst ve doğru yolda olmak size her zaman kazandırır. (Günün sonunda elimizde olan tek şey size ait videolar.)

Son düzenleme:
@ranxiee oynadığınız eski maçları izledim hem hilecisiniz hem de hileyi kötü kullanıyorsunuz :)

Eki Görüntüle 2218501

Demo:

Söylediğim gibi, hesap bende değil arkadaşımdaydı ve bu videoları görünce gerçekten hile yaptığını anladım… yardımlarınız için teşekkürler, bu videoları arkadaşıma gönderip hesap soracağım.

Eki Görüntüle 2218532

Hile yapmamalısın. 🤣

Eki Görüntüle 2218540
İlginç.
Eki Görüntüle 2218542Baktıkça daha da ilginçleşiyor.
Eki Görüntüle 2218546En azından bir itiraf bulundu. Biraz daha zorlarsam gençliğine gideceğim.

Bu arada evet hesap sizin ama hesabınızı arkadaşınıza verdiğinizi söylediniz, bu sizi yine de hileci yapmaz. Benim üst yorumlarda paylaştığım video kanıtlar sizin hesabınız üzerinden yola çıkarak atıldı. Söz konusu hile yapıldığı sırada arkadaşınız kullanıyorsa hesabınızı, her durumda hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz. Ancak arkadaşınızın kullandığını kanıtlamanız olasılıklar arasında kanıtlanması mümkün görünmüyor. Buna benzer yüzlerce senaryo gördüm, ben yapmadım arkadaşım yapmış diyerek kendi adını temize çıkaran çok insan tanıdım, bunların içinde kendi arkadaşımda var.

Ayrıca benden size bir öneri, vicdanınız rahat değilse ve gerçekten hileciyseniz itiraf edin. İtiraf edin, kullandım diyin ve özür dileyin. Kendime yediremediğim için bunu yaptım diyin, dürüst ve doğru yolda olmak size her zaman kazandırır. (Günün sonunda elimizde olan tek şey size ait videolar.)
ip adreslerini gönderebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı