CS2 seçkin alınır mı?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
Ben CS hakkında hiçbir şey bilmiyorum, seçkin alırsan parasını 3-4 ay sonra çıkaracak diyorlar. Mesela seçkin alsam normal oyundan farkı ne oluyor? Hile oluyor mu? Rank atladıkça kasa veriyor mu? 1-2 ay oynasam havalı skinlerden çıkarabilir miyim?

Ben CS hakkında hiçbir şey bilmiyorum, seçkin alırsan parasını 3-4 ay sonra çıkaracak diyorlar. Mesela seçkin alsam normal oyundan farkı ne oluyor? Hile oluyor mu? Rank atladıkça kasa veriyor mu? 1-2 ay oynasam havalı skinlerden çıkarabilir miyim?

Hocam ben TL iken 400TL'ye aldım ve steam dolar a geçtikten sonra anca 1 yılda çıkarabildim, şu an sırf kasa çıkarıp kâr yapmak için alınacaksa mantıksız ama hileler bir nebze azalıyor tabii ki normale göre.

Kasaları veya skinleri toplarsın level atladıkça. Skinin nadirliği şansına bağlı. 6 ayda rahat şekilde çıkartırsın parasını. Seçkinde hile çok çok daha az ama yok değil.

Normal oyundan farkı seçkin kademesini satın alanlar ile oynuyorsunuz hile gelme ihtimali var gene evet kasa verme olayı ise CS2 de değişmiş o konuda pek bilgili değilim 1-2 ay oynama ile havalı skin almanında bir alakası yok şansa bağlı kasadan ne çıkarsa :D

Kasaları veya skinleri toplarsın level atladıkça. Skinin nadirliği şansına bağlı. 6 ayda rahat şekilde çıkartırsın parasını. Seçkinde hile çok çok daha az ama yok değil.

Hocam ben 6 ayda çıkaramadım, siz nasıl bir oyuncudan bahsediyorsunuz veya neden bahsediyorsunuz söyleyin bende oynayayim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı