CS2 seçkin alınır mı?

Ben CS hakkında hiçbir şey bilmiyorum, seçkin alırsan parasını 3-4 ay sonra çıkaracak diyorlar. Mesela seçkin alsam normal oyundan farkı ne oluyor? Hile oluyor mu? Rank atladıkça kasa veriyor mu? 1-2 ay oynasam havalı skinlerden çıkarabilir miyim?

Hocam ben eskiden seçkin paralı değilken almıştım. Şimdi ise aldığım için çok mutluyum, kasa düşürüp bayağı oyun almıştım.

Hile olayı şöyle. Seçkin oynarsan rankın yüksekse garanti hile geliyor. 20 25k elo arasında ciddi bir hile sorunu var. Rekabetçi modunda ise genelde hileler dust2 ye giriyor. Oyun beni silver de başlattı. Şu anda mg2 ye çıktım. 3 maçtan 1 in de garanti hile geliyor. Adam ilk başta legit oynuyor sonra rage geçiyor.

Ben CS hakkında hiçbir şey bilmiyorum, seçkin alırsan parasını 3-4 ay sonra çıkaracak diyorlar. Mesela seçkin alsam normal oyundan farkı ne oluyor? Hile oluyor mu? Rank atladıkça kasa veriyor mu? 1-2 ay oynasam havalı skinlerden çıkarabilir miyim?
Şu dönemde sırf para için alacaksan hayır çıkarmaz en yüksek kasa 89 cent ve o da her zaman çıkmıyor.Genelde 20 cent çıkıyor. Ama yeni bir operasyon geldiğinde kasa geldiğinde kesinlikle parasını hatta daha fazlasını çıkarabilir.Eğer yeterince hızlı ve güncelseniz kasa çıktığı ilk saatlerde 400 500 dolara satıldığını bile görebilirsiniz

Bir tane hileci bana 1 euro'ya cs2 prime hesabı aldığını söyledi. 24 saat mi ne sürüyormuş galiba. Galiba 24 saat'te hileyle boost yapıyolar. Adamların hesabıda genelde madalyalı güzel envanterli oluyor.

Bir tane hileci bana 1 Euro'ya CS2 Prime hesabı aldığını söyledi. 24 saat mi ne sürüyormuş galiba. Galiba 24 Saat'te hileyle Boost yapıyolar. Adamların hesabı da genelde madalyalı güzel envanterli oluyor.

Doğru evet benim hileci arkadaş gamma doplerlı hesabı boostluyor 10 euroya almış 1 haftalıgına anlaşmışlar.

Hile ve Rank sistemi yüzünden valoranta geçtim, eğer parasını çıkaracağını düşünüyorsanız almayın zaten şu an CS2 piyasası ölü durumda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı