CS2 seçkin alınır mı?

Para için alacaksanız hiç almayın. Kendi parasını çıkarması bile aylar sürüyor.

1 günde çıkarmayacak tabiikide öyle bir beklentiniz var ise ama şu anda bile parasını da çıkarır üstüne bakiye de sağlar.
Ayrıca kendim 9 ay boyunca sadece düşen droplar ile 90 dolarlık envanter yaptım.

CS2 gibi bir oyun için o kadar para harcamaya değmez.
1200 saat cs'em var. Dislike atan, Cs2'yi deniyimlememiş elemanlardır. Şuan için bu oyuna para harcamaya değmez. Oyunda atış sorunları var,kasa fiyatlarıda daha düşük. Verdiğin 15 doları anca, 8 ayda falan çıkarırsın.

Hilenin her geçen gün daha da çoğaldığı ve Valve'nin umursamaz tavrından dolayı almanı tavsiye etmem, onun yerine yıllık FACEIT premium al keyfine bak, en azından düzgün iletişim kurabilen insanlarla oynamış olursun, orada puan kasarak verdiğin paranın fazlasını çıkartırsın emin ol.

Kasa sistemi, inanılmaz şans gerektiren bir şeye dönüştü artık.

1 günde çıkarmayacak tabiikide öyle bir beklentiniz var ise ama şu anda bile parasını da çıkarır üstüne bakiye de sağlar.
Ayrıca kendim 9 ay boyunca sadece düşen droplar ile 90 dolarlık envanter yaptım.

Herkes sizin kadar şanslı maalesef değil. Arkadaş grubumla aktif CS oynarız hiçbirimiz CS 2 çıktığından beri sağlam drop çıkartmadık. En iyi ihtimalle 1 dolardan hesaplarsak ki 30 centlik kasalardan falan da gelebilir. 1 ayda yani 4 hafta drop alırsın bu da 4 dolar eder hadi biz 5 diyelim. Sadece kendi parasını çıkartması 3 ay sürüyor ki tekrar hatırlatmak isterim bu hesaplama çok olağanüstü bir hesaplama. Gerçeklikte çok daha uzun sürecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı