CS2 seçkin alınır mı?

3 hesapla kasa düşürüyorum. 2 yıllık baktığımda net olarak 3 hesabın toplam yıllık ortalama getirisi 100$ etmiyor. Şans yüzüne gülüp pahalı kasa düşürenler var evet ama çok nadir. Bana düşmedi en pahalı düşen kasa 3-4$ lik kasaydı. Birisi o kadar olamaz diye itiraz etmişti steam market geçmişimi attım excel yapıp daha önceki mesajlardan bulmaya üşendim şimdi.

Yani soran olursa kasa düşüreren normal biri yılda ne kadar bakiye biriktirir. 100/3$
500 liraya değeceğine şahsen düşünmüyorum, ilk çıktığında 21 level olunca otomatik seçkin geliyordu.

500 saatim var haftada genelde 0.3-1.5 dolar arası kutu çıkıyor gecen 14 dolarlık kutu çıktı açtım 15 dolarlık silah çıktı. 2 tane seçiyorsun yanında silahta çıkıyor şansına onunda değeri olabilir.

Kutuyu direkt mi açtın yoksa anahtarla mı? Bana düşse sanırım asla açmam, satarım hocam :D

3 hesapla kasa düşürüyorum. 2 yıllık baktığımda net olarak 3 hesabın toplam yıllık ortalama getirisi 100$ etmiyor. Şans yüzüne gülüp pahalı kasa düşürenler var evet ama çok nadir. Bana düşmedi en pahalı düşen kasa 3-4$lik kasaydı. Birisi o kadar olamaz diye itiraz etmişti Steam market geçmişimi attım Excel yapıp daha önceki mesajlardan bulmaya üşendim şimdi.

Yani soran olursa kasa düşüreren normal biri yılda ne kadar bakiye biriktirir. 100/3$

Hocam şans önemli. Ben her hafta kutuyu alır çıkarım. Belki şans varsa düşebilir pahalı bir şey.

Kutuyu direkt mi açtın yoksa anahtarla mı? Bana düşse sanırım asla açmam, satarım hocam :D

Hocam şans önemli. Ben her hafta kutuyu alır çıkarım. Belki şans varsa düşebilir pahalı bir şey.
%1 ihtimalle.

Silah kasasının fiyatından haberi yok.

Sen ne çıkardın mesela bu zamana kadar, ne kadar gelirin oldu da böyle konuşuyorsun.

Anahtarla açabilirsin bende kararsız kaldım sonra dedim ilk defa bu kadar değerli bir şey düştü açayım ne olacak deyip açtım. Startrack AUG torque çıktı keşke fabrikadan yeni çıkmış olsaydı 10 dolar fark oldu tabii :D

Haftada 2 drop dusurulebiliyor. Haftada 1 dolar para kazanılabiliyor ortalama. Ben şanslı olduğum için 1 ayda kendi parasını çıkardı. Steam'de oyun almak için falan pasif gelir. Az da olsa 3 kuruş para kazanma yöntemi varsa en gerçeği seçkin alıp haftada 3 saat falan CS oynamak diyebilirim.

%1 ihtimalle.

Sen ne çıkardın mesela bu zamana kadar, ne kadar gelirin oldu da böyle konuşuyorsun.

Kardeşim her hafta 2 tane kasa düşürüyorum arkadaşımda var onun 4 tane seçkin hesabı var her hafta minimum 4 hesaptan 30cent X 4 1.20 dolar kazanıyor 4 tanesinden birisine rüyalar düşse zaten 2 dolar biraz mantıklı düşünsen böyle bir şey yazmazdın.

Kardeşim her hafta 2 tane kasa düşürüyorum arkadaşımda var onun 4 tane seçkin hesabı var her hafta minimum 4 hesaptan 30cent X 4 1.20 dolar kazanıyor 4 tanesinden birisine rüyalar düşse zaten 2 dolar biraz mantıklı düşünsen böyle bir şey yazmazdın.
Şuradan kaç kişiye silah kasası düşmüştür şu ana kadar? Tamam parasını uzun veya kısa vadede çıkartıyor olabilir de ihtimali düşük bir şey (%1, belki daha da az) için böyle konuşmaya gerek yok.

Ne yani 500 liradan 4 hesaba alsan 2.000 TL ediyor bunu hesaba katmıyor musun?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı