CS2 seçkin alınmaz

1.si "bunlar" çok kaba bir itham bunu belirtmek isterim,2. olarak yanlış hatırlamıyorsam 10 maçın 4'ünde hile geliyor gibi bir oran vermiştin, realist olarak düşününce bu mümkün olabilir mi? Bence saçma.

Evet biraz kabalık etmişim kusura bakmayın ama benim sinir olduğum yabancılar bile hile olduğunu kabul ediyor bizim Türkler hile yok sen herkese hile diyorsun gibi bir şey yazıyor bu çok sinir ediyor.

Evet biraz kabalık etmişim kusura bakmayın ama benim sinir olduğum yabancılar bile hile olduğunu kabul ediyor bizim Türkler hile yok sen herkese hile diyorsun gibi bir şey yazıyor bu çok sinir ediyor.

Valve anticheat sektöründe rezalet ilerliyor, buraya kadar haklısınız. Fakat globalde en çok oynanan ve gözde olan bir oyuna günde milyonlarca eleman giriş yapıyor ve oranla oynanabilirlik konusunda "seçkin alınmaz" çok ağır kalır, yok denemez, "oynanamaz" da denemez. Benim fikrimce hala en iyi FPS oyunlarından ve oynanabilirliğini sorgulamiyorum, enazindan bu benim fikirim.

Valve anticheat sektöründe rezalet ilerliyor, buraya kadar haklısınız. Fakat globalde en çok oynanan ve gözde olan bir oyuna günde milyonlarca eleman giriş yapıyor ve oranla oynanabilirlik konusunda "seçkin alınmaz" çok ağır kalır, yok denemez, "oynanamaz" da denemez. Benim fikrimce hala en iyi FPS oyunlarından ve oynanabilirliğini sorgulamiyorum, enazindan bu benim fikirim.

Ben seçkin alınmaz demedimki kanki onu başka adam yazdı.

Ben sadece ona katıldığımı belirtim.

Siz daha mm mi giriyorsunuz 2 gün önce faceit geçtik 70 80 liraya hilesiz maçlara giriyorum mm de 5 maçın 3 ü hile gelirken faceitte 8 maç attım daha 1 tane şüpheli adam bile denk gelmedi para yoksa bedava faceit bile normal mm den iyidir

Her ne kadar oyunda hileler fazla olsa da her maç hile geliyor gibi bir durum yok. Siz oynayamadığınız için belki de rakibinizi hile olarak düşünüyor da olabilirsiniz. En kötü ihtimalle ölüm maçı takılırsınız, isteyenler alabilir.

1 ay önce CS2 seçkin almaya değer mi diye bir soru sormuştum ve buna istinaden CS2 seçkin aldım. Bu konuda bayağı soranlar var ben de fikrimi yazayım siz de ona göre karar verin. GO'da 1.500, CS2'de ise 220 saate yakın CS deneyimim var ve şunu söyleyebilirim ki alınmaz arkadaşlar.

Drop'tur, kutudur kendini amorti ediyor falan hiçbir manası yok çünkü oyun hileden geçilmiyor. Çalışan bir ban sistemi yok. 10 senelik madalya dolu hesapta bile wh+aimbot açarak gizleme gereksinimi duymadan kullananlar var. 10 maçınızdan en az 4 tanesine hile geliyor bizzat test ettim. Özellikle Nova'da yoğun hile kullanımı var ve hesabınızın güven faktörü falan gram bir şeyi etkilemiyor. Yeni açılmış hesap boostlayan tipler her halukarda maçınıza geliyor. Gidin daha kafanızın rahat olacağı bir oyun alın. Para verdiğinize değsin. Ben aldığıma pişmanım. Seçkin değilken en azından para vermediğim için neyse deyip geçiyordum fakat hem para verip hem böyle şeylerle karşılaşmak çok sinir bozucu. Bu oyunun hile sorunu kolay kolay çözülmez illa alacaksanız bunları bilin.

Ben seçkin aldığımda hile denk gelmeyeceğini düşünüyordum ama gram alakası yok. Yeteneksizlerin parayla hile satın alıp içinden geçtiği bir oyuna dönmüş. VAC sistemi düzelene kadar uzak durmak en mantıklısı.
Cs Go da 450 saatim var. Seçkini kendim oynayarak almıştım. O kadarda değil cs go aslında kolay bir oyun her şeye bence hile demeyelim.

O zaman Valve gelsin ne olduğu bilinmeyen bir anticheat yazsın bilgisayarında hep yönetici olarak çalışsın arkadan ne işlere bulaştığını bileme tüm dosyalarına erişimi olsun artık bilgilerinimi satar yoksa dosyalarını bilmem ama hilelerden büyük oranda kurtulursun belki. Ama bu programın ne zaman hackleneceğide belli olmasın hacklenince tüm bilgisayarlara erişimleri olsun hackerların.

O zaman Valve gelsin ne olduğu bilinmeyen bir anticheat yazsın bilgisayarında hep yönetici olarak çalışsın arkadan ne işlere bulaştığını bileme tüm dosyalarına erişimi olsun artık bilgilerinimi satar yoksa dosyalarını bilmem ama hilelerden büyük oranda kurtulursun belki. Ama bu programın ne zaman hackleneceğide belli olmasın hacklenince tüm bilgisayarlara erişimleri olsun hackerların.

Öyle arka planda sürekli çalişan bir şey kimse istemiyor zaten sadece FACEIT gibi bir anticheti yapacaklar oyuna girdiğin zaman calışacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı