CS2 seçkinde hile var mı?

KayJs

Centipat
Daha fazla  
Merhaba değerli forum sakinleri sizlere bir sorum var ben son zamanlarda CS 2 de seçkin almayı düşünüyorum bu yüzden şunu da merak ediyorum CS2 seçkinde hile var mı?

Hile var denk geldiğim oldu ama aşırı değil, bunun yanında kendini amorti ediyor her hafta eğer biraz şanslıysan 1 dolar veriyor.

Az da olsa var arka arkaya 4 maç girdim bir sorun yaşamadım ama vuruşlar şaibeli buna emin olabilirsiniz.

Merhaba değerli forum sakinleri sizlere bir sorum var ben son zamanlarda CS 2 de seçkin almayı düşünüyorum bu yüzden şunu da merak ediyorum CS2 seçkinde hile var mı?
Hocam bilgisayarınızı yumruklamak istemiyorsanız seçkin almayın hile yi geçtim mevlana gibi dönen mahlukatlar gelir :)

Hilelerin artması yapılan eşleştirmelerde ki adaletsizlik yüzünden bende dahil birçok kişi oyunu bırakmış durumda. Valve grafiklere abanacağı kadar hilelere çözüm bulsaydı keşke.

ez global kullanıyor türk cs 2 oyuncuları onlarda mevlana falan olmuyor ama adam seni 2 saniye önceden öldürüyor ve değerli valve bunlara bir şey yapmıyor owerwatch zaten daha gelmedi gelse bile owerwatcha düşmüyorlar kısacası almayın.

Var maalesef. CS 2 projesi belki Valve için en başarısız projelerinden biri olabilir.
Input lag mi desen.
Hile açıkları arttı mı desen.
Mermiler gitmiyor.
Optimizasyon hala rezalet ama bana kalırsa seçkin alinir çünkü parasını çıkartıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı