CS2 seçkinde hile var mı?

Merhaba değerli forum sakinleri sizlere bir sorum var ben son zamanlarda CS 2 de seçkin almayı düşünüyorum bu yüzden şunu da merak ediyorum CS2 seçkinde hile var mı?

Hile denk geliyor ama no Prime olarak girerseniz bir tane düzgün maç giremezsiniz Full mevlana triggerbot spinbotlar kaynıyor ama Prime girerseniz bazen gelir bazen gelmez şansa bağlı ben 20k Elo'da bazen hileye denk geliyorum 4/0 5/0 alıyoruz adam AFK kalıyor geri geliyor sonra duvar arkasından HS'leri atıyor.

Ben maçta karşımda mevlana açan bir adamın demosunu indirdim, 3 aydır profiline giriyorum hala ban yok :)

O tarz 4 kişiye denk geldim biri VAC yedi diğer 3'ü hala oyununa devam ediyor yani göz göre göre belli eden kişiler nasıl yemiyor anlam veremiyorum.

Bana da arada denk geliyor ama öyle aşırı denk gelmedi Allah'a şükür. Ben de düşünüyorum seçkin almayı ama zaten ortalama 70 fps civarı oynadığım için valorant mı geçsem acaba diye düşünüyorum. Önerileriniz nedir geçeyim mi Valo?

Bana da arada denk geliyor ama öyle aşırı denk gelmedi Allah'a şükür. Ben de düşünüyorum seçkin almayı ama zaten ortalama 70 FPS civarı oynadığım için Valorant mı geçsem acaba diye düşünüyorum. Önerileriniz nedir geçeyim mi Valorant?

Bunun için farklı bir konu açabilirsin daha detaylı bilgi edinirsin ama Valorant'yla CS aynı oyun değiller Valorant'ta karakter farkına kill alıp aynı şekilde karakter farkına ölebilirsin CS'de aim konuşur map bilgisi konuşur oyun bilgisi konuşur peek atacağın noktaları bilirsen oynarın ama tek girmeni önermem Ruslar çok toxic oluyorlar.

Merhaba değerli forum sakinleri sizlere bir sorum var ben son zamanlarda CS 2 de seçkin almayı düşünüyorum bu yüzden şunu da merak ediyorum CS2 seçkinde hile var mı?

Var ama Free kadar beter değil daha legit oynayanı var ve daha az. Arkadaşlarla girdim bugün onun seçkini yok açık açık hem bizim hem karşı takımda geldi. Seçkin oyun modunu diyorsan normal rekabetçiden daha çok geliyor.

Bunun için farklı bir konu açabilirsin daha detaylı bilgi edinirsin ama Valorant'yla CS aynı oyun değiller Valorant'ta karakter farkına kill alıp aynı şekilde karakter farkına ölebilirsin CS'de aim konuşur map bilgisi konuşur oyun bilgisi konuşur peek atacağın noktaları bilirsen oynarın ama tek girmeni önermem Ruslar çok toxic oluyorlar.

Yok ya zaten 230 saatim var CS'de. CS ortamını vs. biliyorum rusların toxic hareketlerini falanda biliyorum ama daha rekabetçi oyun istiyorum kim daha çok emek veriyorsa o kazansın isterim. yani 70-80 FPS beni rahatsız etmiyor devam edeceğim cs sanırım. Valorant geçmek için sormamın tek sebebi FPS daha fazla olurda rahat rahat oynarım diyeydi. Cevabınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı