CS2 skin changer diğer hesabı yasaklatır mı?

Hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz ben de satın almak istiyorum da VAC yer miyiz o konuda emin olamadım.
Kankam ELIWARE'yi yaklaşık olarak Eylül 2024'ten beri kullanıyorum, gözün kapalı satın alabilirsin. Güvenli tamamen, asla ban yeme gibi bi durum yaşamadım, yorumlarım vs. duruyor zaten ilk sayfada kontrol edebilirsin.

Selamlar hocam, hâlen daha kullanmaya devam etmekteyim, herhangi bir VAC yasaklaması veya faktör düşüşü yaşanmadı. Discord'dan söylediklerine göre de birkaç gün içerisinde kasalar eklenecekmiş. Kasa açmak için sabırsızlanıyorum...

Hocam, ben de almayı düşünüyorum da güvenilir mi ve ayrıca kasa açma özelliği de geldi mi? Bir de başka bir sorun yaşadınız mı ödeme ekranında vs.

Hocam, ben de almayı düşünüyorum da güvenilir mi ve ayrıca kasa açma özelliği de geldi mi? Bir de başka bir sorun yaşadınız mı ödeme ekranında vs.

Yukarıda yazmıştım hocam, güvenilir. Kasa açma belirttiğim üzere eklendi. Ödeme olarak sorun yaşamadım ama yaşarsan destek bileti veya Discord sunucusundan destek alabilirsin. Keyifli günler.

Valve hileleri de kolay kolay banlamıyor hile açanların Steam hesabını sık sık takip ediyordum ban yiyeni görmedim skin changer da banlatmaz tahminimce.

discord sunucularına git yardımcı olurlar kankam, buradan net bir şey söylemek yanlış olur.
ama bildiğim kadarıyla cs2'yi açtıktan sonra start butonuna basıyorsun ve çözülüyor, cs2yi açmadan çalıştırma loaderi.
bişey dicem şimdi bende skin changer kullanmak istiyorum alamıyorum 2 kişi kullanma ihtimalimiz varmı? @2000junkies

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı