Şu an skin alınır mı?

Merhaba CS2 için yatirimlik skin almayı düşünüyotum fakat şu an fiyatlar çok yükseldi düşüşe geçer mi CS2 çikmadan yoksa yükselmeye devam ederler mi?

Önerim turnuvayı bekle almak için millet kapsül almak için skinlerini satacak o zamanı bekle illaki biraz düşüşler olacak turnuvayada bir şey kalmadı zaten az sabır et.

Merhaba CS2 için yatirimlik skin almayı düşünüyotum fakat şu an fiyatlar çok yükseldi düşüşe geçer mi CS2 çikmadan yoksa yükselmeye devam ederler mi?

Yükselir mi alçalır mı kimse bilemez geçen gün skin aldım 200 TL'ye 160'a düşmüş fiyatı.

Yükselir mi alçalır mı kimse bilemez geçen gün skin aldım 200 TL'ye 160'a düşmüş fiyatı.
Yeni Anubis Koleksiyon Kutusu geldi o yüzden düşmüştür. Birkaç gün sonra artar yine.

Edit: Yeni kasa gelince fiyatların birkaç günlüğüne düştüğünü sonra tekrar eski haline geldiğini önceden çok yaşadık. Bu arkadaş ne düşünüp beğenmedim attı bilmiyorum ama panik satışı yapmanıza gerek yok zarar etmeyin. İyi forumlar herkese.

Son düzenleme:
Şu lanet olası bet siteleri ve yatırımcılar yüzünden aşırı yükseldi piyasayı onlar yönetiyor resmen her skini inceledim özellikle bıçaklar eldivenler hepsi yükselmiş Valve zaten düzeltmez bu durumu anlayacağınız CS2 de geldiğinde piyasalar iyice alt üst olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı