CS2 subtick teknolojisini nasıl buldunuz?

İbo6788

Femtopat
Katılım
8 Haziran 2023
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar CS2 daveti gelenlere sorum olacak. Subtick teknolojisini nasıl buldunuz, yani mermiler gidiyor mu? Bazen oldu mu ki mermiler gitmesin?
 
valla benim hoşuma gitti.
ben normalde awp'ci değilim csgo'da hiç kullanmam (kullanamam).
ama cs2'de acayip awp kullanmaya başladım kendime güvenim geldi.
ama oyuna halen tam olarak alışamadım csgo'daki yaptığım hareketleri cs2'de yapamıyorum.
zamanla alışacaz artık.
 
Hocam adamların umurunda olmuyor inan ani FPS düşüşü filan adamlar görmezden gelip duruyor sanırım ben Valve'yi yanlış tanımışım umarım düzeltirler ama sanmıyorum hocam Valve'yi o kadar şikayet ediyor tweetle millet ani FPS düşüşü yaşanıyor optimizasyon zayıf diye Valve görmezden geliyor resmen hiç performans kaybının farkındayız diye bir tweet bile atmıyor yazık cidden.
Hocam cs:go 11 yıllık oyundu. Her bilgisayarın kaldırması normal ama cs2 için durum çok farklı. 2023 yılında çıkan oyunlar üst sistemleri de zorlar vaziyette. Ben Valve'ın düşük bütçeli sistemleri düşündüğünü sanmıyorum. ıntel hd graphics 4000 kullanan biri csgo'da 40-50 fps arası alabiliyor, bu adamın cs2'ye geçmemesi lazım. Maalesef oyun oynamak artık pahalı bir hobi, cs2'de de maalesef bu yöne doğru gidecek gibi gözüküyor. Optimizasyon sorunları çözülecektir ama 140 fps alan birinin direkt olarak 200 alacağını da sanmıyorum. Zaten monitör hertz'i sağlıyorsa yüksek fps'e ihtiyaç da yok, önceden de yazdım oyun çok smooth hissettiriyor.
 
5000 saatlik tecrübemle 1 gram bile 128 tick olayını hissedemedim. Faceit'te 45-50 ms aldığın zaman hayvan gibi 128 tick hissediliyordu. Ana CS 2 için aynı şey söyleyemiyeceğim. Pek birşey fark edemedim ben.
 

Geri
Yukarı