CS2 VAC ban atıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim banım kaldırılmış hocam, bir uyandım "bir hesap bildiriminiz var" diyor çok korktum.
 
Konunun klasik hileci trol konusu olduğunu düşünüp ilk sayfaya ön yargılı bir mesaj yazmıştım. Büyük yanılmışım. 15 dakika sonra işin aslı ortaya çıktı. Ön yargılı olmamak lazım.
 
Konuyu açar açmaz millet direkt hileci diye sallamış. Bende ban yedim ve ticket attıktan 30 dakika sonra açıldı ban. Valve bir hata yapmış büyük ihtimal. AMD ile de alakalı olabilir.
 
Konuyu açar açmaz millet direkt hileci diye sallamış. Bende ban yedim ve ticket attıktan 30 dakika sonra açıldı ban. Valve bir hata yapmış büyük ihtimal. AMD ile de alakalı olabilir.
Sorunun tamamen Valve kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Nvidia kullanan da AMD kullanan da ban yemiş. Bunların ortak noktası var mıdır bilmem ama şimdilik rastgele gibi duruyor.
 
Hocam elonuzun yüksek olduğunu varsayarak bu yorumu yaptığını düşünüyorum maalesef cs de hâlâ hile sorunu devam ediyor sadece belli bi dereceden sonra vac e düşüyorlar bu süreçte olan alt elolarda oluyor, cs:go da keleş idim şu anda silver 2 olduğum maplarda rakip 40 vurup bırakıyor yani hile olmasa bile garip bi dengesizlik var oyunda
 

Daha geçen bir tanesine denk geldim. Adam oyunu %100 kafa isabetiyle tamamladı. Aşırı saçma vuruşları vardı.
 
Hocam şu anda hileler yüksek elolarda oynayan kişiler en son bir hile youtuberı top 1 olmuştu hatırlarsanız. Hile öyle düşük eloda fazla gezmez düşük eloda oynuyorsanız. Yüksek eloda oynuyorsanızda artık Mevlana görmezsiniz çünkü dt oluyor bunnyhopda görmezsiniz çünkü hilelere öyle bir özellik halen eklenmedi. Genelde legit veya semi-rage şekilde takılıyorlar.
 
Hileler kalmış bu arada ) nerde o hile kullanmışsınızdır salağa yatmayın diyenler ???
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…