CS2 VAC ban atıldı

• Konuyu başlatan Mkrp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 149
  • Görüntüleme 17.521
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim banım kaldırılmış hocam, bir uyandım "bir hesap bildiriminiz var" diyor çok korktum.

Konunun klasik hileci trol konusu olduğunu düşünüp ilk sayfaya ön yargılı bir mesaj yazmıştım. Büyük yanılmışım. 15 dakika sonra işin aslı ortaya çıktı. Ön yargılı olmamak lazım.

Konuyu açar açmaz millet direkt hileci diye sallamış. Bende ban yedim ve ticket attıktan 30 dakika sonra açıldı ban. Valve bir hata yapmış büyük ihtimal. AMD ile de alakalı olabilir.

Konuyu açar açmaz millet direkt hileci diye sallamış. Bende ban yedim ve ticket attıktan 30 dakika sonra açıldı ban. Valve bir hata yapmış büyük ihtimal. AMD ile de alakalı olabilir.
Sorunun tamamen Valve kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Nvidia kullanan da AMD kullanan da ban yemiş. Bunların ortak noktası var mıdır bilmem ama şimdilik rastgele gibi duruyor.

Ya nerede bu hileler yahu? Kaç senedir şu oyunu oynuyorum kaç saatim var son senelerde hiç hileyle karşılaşmadım sizemi geliyor bu hileler?

Son 3 senedir ne mevlana gördüm ne de bunnyhop hilesi belki arada legit gelmiştir ama fark etmedim bile onları

Bana artık bu CS hile olayı bir meme gibi gelmeye başladı 'abi CS'de çok hile var ya oynanmaz'.
Hocam elonuzun yüksek olduğunu varsayarak bu yorumu yaptığını düşünüyorum maalesef cs de hâlâ hile sorunu devam ediyor sadece belli bi dereceden sonra vac e düşüyorlar bu süreçte olan alt elolarda oluyor, cs:go da keleş idim şu anda silver 2 olduğum maplarda rakip 40 vurup bırakıyor yani hile olmasa bile garip bi dengesizlik var oyunda

Ya nerede bu hileler yahu? Kaç senedir şu oyunu oynuyorum kaç saatim var son senelerde hiç hileyle karşılaşmadım sizemi geliyor bu hileler?

Son 3 senedir ne mevlana gördüm ne de bunnyhop hilesi belki arada legit gelmiştir ama fark etmedim bile onları

Bana artık bu CS hile olayı bir meme gibi gelmeye başladı 'abi CS'de çok hile var ya oynanmaz'.

Daha geçen bir tanesine denk geldim. Adam oyunu %100 kafa isabetiyle tamamladı. Aşırı saçma vuruşları vardı.

Hocam şu anda hileler yüksek elolarda oynayan kişiler en son bir hile youtuberı top 1 olmuştu hatırlarsanız. Hile öyle düşük eloda fazla gezmez düşük eloda oynuyorsanız. Yüksek eloda oynuyorsanızda artık Mevlana görmezsiniz çünkü dt oluyor bunnyhopda görmezsiniz çünkü hilelere öyle bir özellik halen eklenmedi. Genelde legit veya semi-rage şekilde takılıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı