CS2 VAC ban yedim

R1eques

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlarla basit eğlencede takılıyorduk sona kaldım, pompalı oynuyordum tüm oyun koşa koşa adam vurdum, VAC yedim. Aşırı saçma, sizce düzelme şansı var mı?

Steam profiliniz de VAC ban yazıyor mu? Yazmıyor ise o hata bazen oluyor '' VAC oyun oturumunuzu doğrulayamadı '' tarzı bir hata geliyordu. O VAC ban yediğin anlamına gelmiyor.

Çoğu zaman oyunu kapatıp açtığın zaman düzeliyor, düzelmez ise Steam üzerinden dosyaları doğrulayıp giriş yaptığında düzelmiş oluyor.

Şimdi diyelim adam gerçekten bir şey kullandı ama konuda kullanmadıgını söylüyor illa niye bir şey kullandın damgası vurmaya calışıyorsun dostum?
VAC senin oynayışınla ilgilenmiyor direkt kullandığın program ve dosyalara bakıyor. Bir şey kullanmayan biri VAC yemez.
Zaten konu sahibi de VAC yememiş.

CS envanterinden eşya sattım demek ki büyütülecek bir şey yokmuş arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkür ederim oyun indiğinde son durumu yazarım buraya iyi geceler dilerim <3

Bundan 4-5 ay once toplu yanlış bir VAC yenildi kısaca yanlışlıkla yenilebiliyor bazen.
Ekran kartının bir özelliğinden dolayı topluca ban atılmıştı. Hiç yoktan yanlışlıkla ban yemeniz çok düşük bir ihtimal. VAC yediyseniz hile olmasa bile arkada açık olan bir programdan yiyebiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı