FACEIT şu anda eskisi gibi hala güvenilir bir eşleştirme istemicisi, tabii hileler olabiliyor fakat mm e göre çok daha az ve hızlı bir yasaklama gerçekleşebiliyor, asıl mevzuya geleceksek CS2 Valorant'tan çok ama çok daha iyi bir oyun.
Arkadaşlar şu anda Valorant'ta rankım yücelik ama artık oyundan soğumaya başladım takımıma gelen kişiler genelde troll veya küçük çocuk oluyor, çoğu kişi yürüyerek sıkıyor sizce CS2ye geçilir mi şu anda?
CS2 oynayan varsa fikirlerini almak isterim.
Bu arada CS oynadığım süre boyunca faceit'i belki duymuşumdur belki duymamışımdır. Hiç faceit oynamadım. Faceit'in olayı nedir? Faceit oynarken de ödül kazanmak mümkün mü?CS2 hilelerle bile valoranttan çok daha iyi. Zaten seçkin alırsanız hile sayısı büyük oranda düşer. Hilelere karşı faceit gibi bir alternatif de var.
Zaten küçüklüğüm CS 1.6'da CS:GO'da falan geçti son 2 senedir falan valoranttayım ama artık bıkmaya başladım CS2ye geçmeyi düşünüyorum.
RDR 2 iyi güzelde kankam ne alaka?Valorant kitlesi yüzünden rezalet bir oyun, CS2 ise hilelerden dolayı rezalet bir oyun(sanırım son zamanlarda hile sayısı azaldı). En iyisi güzelinden RDR2 vb, hikayeli oyunlara başlamak olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.