CS2 vs Valorant

CS2 hilelerle bile valoranttan çok daha iyi. Zaten seçkin alırsanız hile sayısı büyük oranda düşer. Hilelere karşı faceit gibi bir alternatif de var.

FACEIT şu anda eskisi gibi hala güvenilir bir eşleştirme istemicisi, tabii hileler olabiliyor fakat mm e göre çok daha az ve hızlı bir yasaklama gerçekleşebiliyor, asıl mevzuya geleceksek CS2 Valorant'tan çok ama çok daha iyi bir oyun.

Zaten küçüklüğüm CS 1.6'da CS:GO'da falan geçti son 2 senedir falan valoranttayım ama artık bıkmaya başladım CS2ye geçmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar şu anda Valorant'ta rankım yücelik ama artık oyundan soğumaya başladım takımıma gelen kişiler genelde troll veya küçük çocuk oluyor, çoğu kişi yürüyerek sıkıyor sizce CS2ye geçilir mi şu anda?

CS2 oynayan varsa fikirlerini almak isterim.

CS de rank sistemi çok değişik işliyor öncelikle Valorant gibi değil her maç başı belli bir puan almıyorsunuz birkaç maç üst üste kazanırsanız ve performansınız iyiyse rank atayabilirsiniz en son altın Nova 2 olmuştum oyun güzel fakat Türkiye sunucusu olmadığı için her maç yabancılarla oynuyorsunuz ve çok toxiclik yapıyorlar bazen sizi hiçbir şey yapmasanız bile oyundan atıyorlar genelde çoğu Rus oluyor hile ile neredeyse hiç karşılaşmadım şu an CS2'ye geçebilirsiniz CS de çok az çocukla karşılaştım genelde çocuk oyunculari bayağı az ama maçı trolleyen sayısı düşük ranklarda fazla ama üst ranklara doğru azalmaya başliyor

Kısaca CS'ye geçebilirsiniz ama bahsettiğim olumsuz etkenler sizi ne kadar etkiler bilemem rank konusunda Valorant daha iyi CS de rank atlayıp atlamadiginizi kesin olarak anlayamiyorsunuz bazen 6-7 maç üst üste kazanıyorum fakat rank atlayamabiliyorum.

CS2 hilelerle bile valoranttan çok daha iyi. Zaten seçkin alırsanız hile sayısı büyük oranda düşer. Hilelere karşı faceit gibi bir alternatif de var.
Bu arada CS oynadığım süre boyunca faceit'i belki duymuşumdur belki duymamışımdır. Hiç faceit oynamadım. Faceit'in olayı nedir? Faceit oynarken de ödül kazanmak mümkün mü?

Zaten küçüklüğüm CS 1.6'da CS:GO'da falan geçti son 2 senedir falan valoranttayım ama artık bıkmaya başladım CS2ye geçmeyi düşünüyorum.

Hocam pardon su mesajınızı yeni gordum kusura bakmayın ben hiç bilginiz yok sanmiştim

O zaman geçebilirsiniz oyunu aktif olarak çıktığından beri oynuyorum (CS2 yi)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı