Nailalsat
Femtopat
Daha fazla
Hocam, kanıtlasan bile kabul edilmesi düşük bir ihtimal ama yine de bir şansın var. Sana yukarıda her şeyi net bir şekilde yazdım;Kanıtlı zaten eski mesajlar duruyor.
İtiraz etsen de açacaklarını düşünmüyorum çünkü VAC yasakları genelde kesin kabul edilir ve Valve, "hesabın güvenliği kullanıcının sorumluluğundadır" politikasına dayanır hocam. Fakat hesabının çalındığını kanıtlarsan, itirazını kabul edebilirler. Steam Destek buradan destek oluşturarak itiraz edebilirsin.
Açılırsa kaç güne açılır.Hocam, kanıtlasan bile kabul edilmesi düşük bir ihtimal ama yine de bir şansın var. Sana yukarıda her şeyi net bir şekilde yazdım;
Yardımınız için teşekkür ederim.Destekten yanıt gelir hocam, ancak ona ben süre veremem. İyi Sosyaller. Şu an yapabileceğiniz tek şey beklemek, ama çok ümitlenmeyin, büyük ihtimalle açılmayacaktır. "Hesabın güvenliği kullanıcının sorumluluğundadır
Bir sürü şey var niye siliyim.Geçmiş olsun hesabı silin.
Destek nasıl yanıt gelir?Ne yazar?Destekten yanıt gelir hocam, ancak ona ben süre veremem. İyi Sosyaller. Şu an yapabileceğiniz tek şey beklemek, ama çok ümitlenmeyin, büyük ihtimalle açılmayacaktır. "Hesabın güvenliği kullanıcının sorumluluğundadır."
Destek nasıl yanıt gelir? Ne yazar?
Hangi steam desteğe yazcaz?Destekten yanıt gelir hocam, ancak ona ben süre veremem. İyi Sosyaller. Şu an yapabileceğiniz tek şey beklemek, ama çok ümitlenmeyin, büyük ihtimalle açılmayacaktır. "Hesabın güvenliği kullanıcının sorumluluğundadır."
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.