Çözüldü CS2 yasağına itiraz edilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nailalsat

Femtopat
Daha fazla  
1 ile 4 şubat arası hesabım çalınmıştı. Ayın 4 şubatta geri aldım ama oyun içi yasak 21 şubatta geldi. Hiçbir şekilde hile yapmasam da oyun içi yasak aldım ne yapmalıyım ve açabilirsem en geç ne zaman açılır?

1740667475112.png

Dosya Ekleri

• 1740667458646.png
    1740667458646.png
    279,5 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanıtlı zaten eski mesajlar duruyor.
Hocam, kanıtlasan bile kabul edilmesi düşük bir ihtimal ama yine de bir şansın var. Sana yukarıda her şeyi net bir şekilde yazdım;
İtiraz etsen de açacaklarını düşünmüyorum çünkü VAC yasakları genelde kesin kabul edilir ve Valve, "hesabın güvenliği kullanıcının sorumluluğundadır" politikasına dayanır hocam. Fakat hesabının çalındığını kanıtlarsan, itirazını kabul edebilirler. Steam Destek buradan destek oluşturarak itiraz edebilirsin.

Eki Görüntüle 2434068
Kanıt burada

Açılırsa kaç güne açılır.

Destekten yanıt gelir hocam, ancak ona ben süre veremem. İyi Sosyaller. Şu an yapabileceğiniz tek şey beklemek, ama çok ümitlenmeyin, büyük ihtimalle açılmayacaktır. "Hesabın güvenliği kullanıcının sorumluluğundadır."

Çözüm
Destekten yanıt gelir hocam, ancak ona ben süre veremem. İyi Sosyaller. Şu an yapabileceğiniz tek şey beklemek, ama çok ümitlenmeyin, büyük ihtimalle açılmayacaktır. "Hesabın güvenliği kullanıcının sorumluluğundadır
Yardımınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun hesabı silin.
Bir sürü şey var niye siliyim.

hesabı geri aldım onda sıkıntı yok.

Destekten yanıt gelir hocam, ancak ona ben süre veremem. İyi Sosyaller. Şu an yapabileceğiniz tek şey beklemek, ama çok ümitlenmeyin, büyük ihtimalle açılmayacaktır. "Hesabın güvenliği kullanıcının sorumluluğundadır."
Destek nasıl yanıt gelir?Ne yazar?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı